Sweets on the Beach met Chuckie

Op zondag 26 juni keert Sweets weer terug naar het strand met de allergrootste line-up die je maar kan bedenken. Ja, je leest het goed, niemand minder dan absolute superster DJ Chuckie komt het strand helemaal op zijn kop zetten.
Hij staat elke week te draaien op een ander continent en draait over de hele wereld in de dikste clubs en op de grootste festivals maar heeft nu tijd gemaakt om Sweets te vereren met zijn bezoek. Kom genieten van zijn eenmalige set op het strand bij Beachclub Vroeger. Met dikke optredens en een aantal bekende dj's en mc's word dit een memorabele zomereditie.

Deze datum is niet zomaar uitgezocht, het is een evenementendag op Bloemendaal wat inhoud dat de deuren al om 15:00u opengaan en er geen geluidsbeperking is. Dit in tegenstelling tot de overige zondagen op het strand. Dus maak je klaar voor de hardste en lekkerste beats verzorgd door het gros aan artiesten.

Er word ook een speciaal VIPdeck gebouwd voor de mensen die daar behoefte aan hebben. Voor info en reserveringen: 0654934611. Het enige wat je nu nog nodig hebt is een zonnige dag. En anders worden er tenten ingehuurd en wordt de locatie geheel overdekt. Dus niets kan je nu nog tegenhouden om je kaartje te halen op www.sweetsonline.nl/Tickets

Check hier de mixtape:


Line-up
AfroTuraBIGGIBadguyzBless ChuckieD-train Dr FeelgoodFlavaFourty-FiveFranckFreddy MoreiraGiordan ChaseJahLorenzoMBAMonica GeuzeOffwhiteRiley ScotchVaya VeraLive: BroederliefdeLive: GioLive: I am AishaRap: Jonna FraserRap: SBMGZang: Elton JonathanZang: SFBBand: La RougeMC: JeanyMC: Q-BahMC: VladMC
Share |