Club Ensuite

Zaterdag 2 juli gaat het weer helemaal los in The Upper Deck in Naarden. Het team van Club Ensuite strijkt dan weer neer in deze prachtige locatie aan het water. Deze organisatie staat voor kwalitatieve en exclusieve party's en hebben zich door de jaren heen al vele malen laten zien dat ze fantastische feesten neer kunnen zetten. Kwaliteit en gezelligheid is waar zij voor staan.

Club Ensuite is een speciaal feest voor the Shiny Happy People, die op zoek zijn naar kwalitatief en sfeervol uitgaan met vrienden en vriendinnen en stralende mensen om hen heen.
Samen met je partner, een vriendin of juist alleen op zoek naar iets nieuws, iets verfrissends, iets met een bite, maar dan in een classy en ongedwongen sfeer! Met elkaar genieten van de lekkerste DJ's, entertainment, acts, drinks, fingerfood en van de leukste mensen! De bezoekers van Club Ensuite zijn 23+ en komen uit alle windstreken.

Line-up
Kortom een verfrissende spectaculaire nieuwe clubavond in een relaxte stijl! En dat is zaterdag 2 juli niet anders! Met niemand minder dan Ruben Vitalis (deze zomer o.a. op Dance Valley en Pleasure Island Festival), Peter Woodz (Resident dj Little Sins), DJ Roomer, Gideon Johnson en DJ Jordy achter de draaitafels die een mix van house, club en lekkere vrolijke dance zullen draaien. Zoals bij elke Club Ensuite zal de dansvloer ongetwijfels weer helemaal vol staan met gezellige mensen!

Club Ensuite ? Bohemian Summer Thema
Club Ensuite gaat 2 Juli lekker zomers van start! Een geweldig thema waar iedereen happy van wordt: Bohemian Summer! Denk aan geweldige danseressen die om je heen dansen, gekkigheid overal, lol, brede glimlachen en een dikke vette knipoog! De dresscode is Bohemian Summer. Een mix van trendy Ibiza hippie style, veel kleur en overdadige accessoires.
Locatie The Upper Deck, Naarden

Dus op 2 Juli ben je weer van harte welkom in The Upper Deck, Naarden, direct gelegen aan het prachtige Gooimeer! Een glaasje bubbels in je hand, mooie mensen om je heen en muziek waarbij het onmogelijk is om stil te blijven staan. Als de weersvoorspellingen goed zijn, dan begint het feest eerder en wordt er op het grote zonnedek een barbecue aangestoken vol heerlijke hapjes! Klinkt toch als d? perfecte plek voor je zomerse zaterdag?

Tickets
De ticketverkoop gaat ook deze editie erg voortvarend. Inmiddels zijn de helft van alle kaarten al verkocht. Tickets bestel je via Paylogic.
Share |