Stekker in het Park maakt eerste namen bekend

Na drie succesvolle edities van Stekker in de Tunnel afgelopen winter is Stekker op 13 augustus weer terug in de Voorveldse Polder voor de zevende editie van Stekker in het Park. De eerste artiesten zijn zowel leden van de Stekker-familie als nieuwe aanwinsten. Stuk voor stuk zwaargewichten in hun klasse die zich gaan laten gelden in het Park, maar natuurlijk ook tijdens Stekker in de Studio.

De Stekker familie is aan het uitbreiden. Naast de bekende namen zijn er ook dit jaar weer nieuwe, uitdagende artiesten bijgekomen die het wachten meer dan waard zijn. De bevestigde artiesten tot nu toe zijn:

Cobblestone Jazz vs The Mole
Alex Smoke
Steve Rachmad
ROD Malmok
Tripeo
Objekt
Call Super
Johannes Brecht feat. Fetsum
Shanti Celeste

Een week voor Stekker in het Park start zoals altijd Stekker in de Studio. Alle artiesten komen een hele week nieuwe muziek maken in de Kytopia studio's in het oude Tivoli pand aan de Oudegracht. Programmeur Pitto: "Ieder jaar ontdekken de artiesten weer andere geluiden, technieken en samenwerkingen die ze vervolgens laten horen op het festival, wat ieder jaar uitmondt in unieke en verfrissende optredens. En dat is precies de reden waarom we de studio week organiseren."

Early birds voor Stekker in het Park zijn inmiddels uitverkocht. Reguliere tickets zijn beschikbaar via www.stekker.nl/tickets/ voor ?32 ex fee.
Share |