Woelig XXL

Het zonnetje schijnt, de rokjes zijn kort, de muggen zoemen ... en de AIR is weer gefixed voor een knaleditie van Woelig. Na een on-and-poppingeditie twee maanden terug, zal er op 1 juli wederom geschiedenis worden geschreven met het feestje dat erom bekend staat menig rek in kleding te testen: Woelig!

Meer stroom dan Pikachu
Zeg de Nuon maar af, want je hebt een nieuwe leverancier. Met edities die steeds groter en drukker worden, is het alleen maar logisch dat Woelig meer stroom dan Pikachu biedt. Het is geen droom, het is woelige stroom. De vonken vliegen ervan af terwijl jullie samen straal bezopen harder dan het licht...donderen...ofzo.

Voor de snelle beslissers onder ons stellen ze de eerste 100 kaarten (de Early Woel tickets) voor €7,50 beschikbaar. Hurry up and buy!

Woelig staat voor dat ene feest waarop alles kan, alles mag en je minimaal buiten adem van bij de garderobe staat aan het einde van de avond. Woelig is dat ultieme billenschudfeestje waar jij zo lang op hebt gewacht. Dus, houd je niet van dansen, houd je niet van trillen, houd je niet van losgaan, blijf dan vooral thuis. Dit allemaal op de lekkerste r&b, hiphop en dancehall die jij je kunt voorstellen. Maar wie draaien er dan?

Duane Franklin
Nicky Bizzle
MBA
Owen-Joy
Invictim
En nog veel meer! En dit alles wordt aan elkaar gehost door the man himself: Massive MC

Zoals beloofd, niets overdreven, niets geen opschepperij, maar gewoon een kwalitatief ijzersterk feestje, met geweldige line-up en alleen maar mooie gezellige mensen. Geen reden om thuis te blijven dus!
Share |