De Marktkantine brengt zomerse 'Markt Music Podcast'

Een creatieve hub waar talent ander talent kan ontmoeten en inspireren. En tegelijkertijd jou in de gelegenheid stelt om mee te genieten. Dat is het idee achter 'Markt Music Podcast'. Deze serie brengt je langs verschillende genres van elektronische muziek en laat een speciale sound horen van verschillende lokale up and comings. Naast muzikaal talent zorgt creative illustrator Joska van Oosten voor een visuele vertaling van de serie.

Joska van Oosten is in 2010 afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Kort daarna begon ze haar carri?re als freelance illustrator onder de artiesten naam Joskaas Worst. Ze werkt ook als make-up artist bij de Feesttantes en geeft les bij DONS. Met haar illustraties geeft ze artistieke Flair aan de podcast serie ge?nspireerd op de artiest en zijn of haar sound.

Daniel Zuur, eigenaar van Zauer Records en ook bekend van zijn alias 'Kraut', zal voor vele weinig introductie meer nodig hebben. Daniel loopt al een tijdje mee en staat bekend om zijn melodische, diepe house en om zijn eigen creatieve composities. Met de zomer en Marktkantine in gedachte begint hij deze reeks sterk met een geweldige selectie aan tempratuur verhogende tracks.

Geniet ervan tijdens een bezoek aan het park, een rondje langs de Amstel of gewoon lekker thuis op het balkon!

Share |