Galore pakt groots uit in het vertrouwde BIRD

Na een zwoele lente editie met close friends Mr Nice Guy (Biergarten) en Heaz (CHIPS) is Galore zaterdag 2 juli terug in BIRD! Ook ditmaal zullen ze voor een verfrissende vibe zorgen, waardoor jij de gehele nacht kan dansen op je favoriete tunes. De kenner weet als geen ander dat ook de komende editie een wilde nacht zal worden!

Galore betekent een 'vriendschappelijk' avondje dansen met de cr?me de la cr?me van het Rotterdamse nachtleven. De nadruk wordt gelegd op de black music stromingen, waardoor Galore BIRD keer op keer voorziet van een hoop muzikaal genot en positieve vibes. Elke editie zorgen ze voor een kwalitatief sterke line-up waarin ze lokale deejays combineren met nationaal en internationaal gevestigde namen.

Met trots presenteert Galore de komende editie de belofte uit het hoge noorden: Jael. Dit muzikaal wonderkind weet ons keer op keer te verrassen met zijn swingende edits. In korte tijd wist hij zowel nationaal als internationaal diverse zalen plat te spelen. Zo stond hij onlangs bij onze buren in Londen, maar was hij niet zo lang geleden ook in de wereldstad New York met zijn muziekale sets. Op zijn Soundcloudpagina kom je dan ook de meest dansbare edits tegen. Inderdaad alles wat deze jongeman aanraakt, verandert in puur goud!

Maar dat is nog niet alles. Ook Rotterdams fenomeen Darryl Antunez zal de aankomende editie te gast zijn. Darryl is al van jongs af aan te vinden in de muziek, zijn feeling voor goede muziek is daarom goed terug te horen in zijn gevarieerde sets. Als DJ voor het Rotterdamse collectief 'EcktuhEcktuh' met Winne aan het roer heeft hij in de gehele Benelux mogen blessen met zijn skills.

Naast Darryl (EcktuhEcktuh) en Jael (Darker Than Wax) zullen ook Unvrse en Dima Yassir een set achter de draaitafels wagen. De avond zal aangevuld worden door de extravagante Josimar Gomes. Deze drie jonge talenten behoren tot de nieuwe lichting deejays, waarvan Galore vol overtuiging kan zeggen dat zij voor een knallende avond zullen zorgen. Met residency van Mo Jakob en Th'Acquisition zal de komende editie zonder twijfel los gaan tot in de late uren!

Galore vindt om de maand plaats in het vertrouwde BIRD in Rotterdam. De presale kaartjes staan online voor slechts 5 euro. Pak je voordeel en wacht niet te lang met het halen van een ticket.

Line up
Unvrse
Mo Jakob
Th'Acquisition
Jael (Darker Than Wax)
Darryl Antunez (EcktuhEcktuh)
Dima Yassir
Hosted by Josimar Gomes
Share |