Labyrinth Club gaat buiten spelen

In Hasselt opende begin 2016 Labyrinth Club, een nachtclub waar de echte liefhebbers van elektronische muziek in Limburg al jaren op aan het wachten waren. De club is enkel open op zaterdag en op nachten voor feestdagen en programmeert artiesten uit binnen- en buitenland, die dezelfde passie delen voor deze muziek. Het concept bleek een schot in de roos.

Tijdens de zomermaanden blijft Labyrinth Club zelf dicht. Het sluitingsfeest gaat door op 25 juni met Pan-Pot die vorige maand nog het mooie weer maakten op Extrema Outdoor Belgium in Houthalen-Helchteren. Maar niet getreurd, want op zondag 3 juli opent Labyrinth een zomerclub van 14h00 tot 22h00 naast de bestaande locatie: Labyrinth OPEN. "Tijdens de zomermaanden is het nu eenmaal leuker om buiten te zijn, dus willen we graag een leuke gathering cre?ren voor al onze bezoekers. Die trend bestaat al jaren in onze scene: mensen komen samen op zondag namiddag om een hapje te eten, wat te drinken en een beetje te dansen", aldus initiatiefnemer Ugur Akkus.

Wie denk dat het het zoveelste beach concept wordt, heeft het mis. Labyrinth OPEN wil een toffe ontmoetingsplaats zijn waar je kan genieten van een gevarieerd aanbod aan street-food, kunst, entertainment en uiteraard elektronische muziek, alles op een zeer hoog niveau maar zonder drempel. De combinatie van een indoor en outdoor gedeelte garandeert dat Labyrinth OPEN elke zondag tijdens de zomermaanden zal doorgaan. Noteer alvast 3 juli in je agenda voor de opening van dit nieuwe creatieve concept in Hasselt!
Share |