Mysterious maakt debuut op het strand van Hoek van Holland

Na een uitverkochte Kingsnight Special in Club Villa Thalia, maakt Mysterious plaats voor haar vernieuwde, twaalf uur durende festivaleditie. Zaterdag 25 juni maakt Mysterious haar stranddebuut op het buitenterrein van de allernieuwste beachclub van Rotterdam en omstreken: Villa on the Beach. Naast een verbluffende line-up wordt er groots uitgepakt voor een ongekend spektakel.

Mysterious brengt haar beach festival naar een internationaal niveau met het Engelse multitalent Harrison. Naast zijn eerdere samenwerking met Hardwell voor de hit 'Sally' en David Guetta voor 'Ain't A Party', heeft hij nu ook zijn weg gevonden achter de draaitafels. ??n ding is zeker, Harrison gooit al zijn skills in de strijd voor een explosieve set!

Daarnaast komt La Fuente ons vermaken met zijn 'feel good factor' en unieke sound. Zijn CV staat bomvol grote festivals zoals Tomorrowland, Extrema Outdoor en Dance Valley. Met 350 shows afgelopen jaar mag het duidelijk zijn dat La Fuente bij ??n van de grootste DJ's van Nederland en omstreken hoort!

Ook zijn Gregor Salto, Billy the Kit, Lady Bee, Benny Rodrigues, Marc MacRowland, Ibranovski, Johnny 500, D-Rashid, Badd Dimes, Sam Blans, Out of Cookies, Diaz & Bruno, Team Wolf, Nick V, MC Patrick Brown en MC Gimmick helemaal ready voor de ultieme aanvulling van het zinderende strandfeest!

Normal Presale Tickets kosten ?17,50 en zijn te koop via Ticketscript.
VIP-tafels kunnen gereserveerd worden via djalisa@thirdfloorevents.com of +31(0)653610094.
Parkeren bij Villa on the Beach is gratis en er zijn uiteraard genoeg lockers aanwezig.
Share |