Ronnie Flex & Friends Official Afterparty

Op 17 juni 2016 speelt Ronnie Flex een thuiswedstrijd in Ahoy Rotterdam met bevriende rappers en DJ's. Een drie uur durend spektakel om de zomer keihard in te luiden. Maar daar blijft het niet bij! Nadat de Ahoy helemaal op zijn kop is gezet, rolt Ronnie Flex door naar Club BED voor de afterparty en neemt een aantal speciale mystery guests mee. Verwacht deze avond een combinatie van de beste live-acts en urban-eclectische dj's van het moment. Van r&b tot trap en van moombahton tot keiharde hiphop, tijdens de Ronnie Flex & Friends Official Afterparty beleef je het allemaal!

We hebben de meest gewilde vrouwelijke DJ voor de afterparty weten te strikken. Lady Bee's sexy uitstraling in combinatie met house, urban en dubstep skills, maken haar een unieke verschijning. ??n ding is zeker, als Lady Bee achter de draaitafels staat, is het ??n!

Daarnaast gaan Jack $hirak, Superior, Dylvn, Darryl Antunez, Jay Ferdinand, MC Don De Baron, XL (NoizBoiz), Gomes, Jeremaine S, Team Oullie en MC Caza tot het uiterste tijdens de Ronnie Flex & Friends Official Afterparty!

Are you ready to turn up?

Pre-sale tickets kosten ?10 en zijn te koop via Ticketscript. Tickets aan de deur kosten ?15.
Share |