Edit Festival verhuurt privétoiletten

Het Haarlemse Edit Festival heeft dit jaar een ware primeur. Voor de liefhebbers van een beetje privacy en gemak biedt het festival dit jaar de mogelijkheid om een Dixie een dag te huren. Voor vijfentwintig euro per dag krijgt de bezoeker twee sleutels van zijn eigen Dixie.

De organisatie vertelt: "naast de mogelijkheid om natuurlijk gratis van de toiletvoorzieningen gebruik te maken, wilden we wat speciaals voor onze bezoekers doen. dat is de huur van een eigen dixie geworden. ideaal voor vriendengroepen, want voor een klein bedrag per persoon heb je je eigen kleine kamertje inclusief een goodie basket met verfrissende spulletjes zodat je weer helemaal fris op het veld staat. en niet zonder resultaat, de dixies vliegen als warme broodjes over de toonbank!"

Tickets voor de huur van een Dixie en entreetickets voor het festival zelf zijn te koop via Ticketscript. Edit Festival vindt plaats op zaterdag 11 juni aan de Haarlemse Veerplas.

Line-up
Edit StageAdana Twins Baikal Fur Coat Hunter/Game PalmbomenThe Drifter WevalLive: EstebleRADIONAcid Arab Call Super Helena Hauff I-FLevon Vincent Niels KleinReza AtharLive: Black Devil Disco Club SchwungBoris Folker ZwartFunction Zadig ? [Phase] Live: O/V/R Live: Tobias Haerlemsche Helden
gehost door Haerlemsch FinestMystery GuestMystery GuestMystery GuestMystery GuestMystery GuestMystery GuestMystery GuestMystery Guest
Share |