Hardwell kondigt optreden VN hoofdkwartier en nieuwe plannen voor de United We Are Foundation aan

Na grote internationale successen als een van de meest succesvolle DJ aller tijden, inclusief tot twee keer toe benoemd te zijn tot de #1 DJ ter wereld, heeft Hardwell aan het eind van 2015 met zijn United We Are Foundation een concert gegeven aan meer dan 70,000 mensen om geld in te zamelen voor kansarme kinderenuit de sloppenwijken van Mumbai. Na het succes van dit event heeft Hardwell besloten deel te nemen aan een speciaal georganiseerd evenement door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Johan Cruijff foundation dat op 16 juni zal plaatsvinden op het hoofdkwartier van de Verenigde Naties in New York. Het evenement, wat Hardwell zal afsluiten, zal het gebruik van sport als een medium voor ontwikkeling en vrede in kaart brengen samen met internationaal bekende ex-profvoetballers. Onder hen zijn onder andere Frank Rijkaard, Aron Winter, Kalusha Bwalya en Kanu, maar ook hoogwaardigheidsbekleders van de Verenigde Naties.

Hardwell krijgt tijdens dit event ook de mogelijkheid om samen met VN-afgevaardigden te praten over de werkzaamheden van zijn United We Are Foundation. De foundation zet zich in op het gebied van welvaart onder jonge kinderen door middel van scholing.

Het openingsevenement van de United We Are Foundation vond plaats in december in Mumbai vorig jaar. Hierbij werd Hardwell vergezeld door meer dan 70,000 van zijn fans, die allemaal op de gastenlijst stonden om samen het probleem van gebrekkig onderwijs voor kansarme kinderen in de sloppenwijken van Mumbai aan te kaarten. Meer dan 10 miljoen fans verspreid over 80 landen keken live toe hoe Hardwell geschiedenis schreef in het D.Y Patil Stadion, een van India's grootste stadions. Hardwell liet niet alleen een grote indruk achter op het publiek, maar maakte het publiek ook bewust van de problemen op het gebied van onderwijs voor jonge kinderen in India. Samen met liefdadigheidsorganisatie Magic Bus, de United We Are Foundation, Anna Agency CEO Anna Knaup, United Welfare Trust oprichter Shailendra Singh en de steun van fans en sponsoren, heeft het "World's Biggest Guestlist" evenement genoeg geld ingezameld om meer dan 18,000 kansarme kinderen te helpen. Het team van de United We Are Foundation is nu bezig om een volgend evenement op te zetten in een ander land, met dezelfde boodschap: het bewust maken van de bevolking en inzamelen van geld voor de scholing van kansarme kinderen.

V??r deze volgende stap in het werk van de United We Are Foundation zal Hardwell op 16 juni zijn boodschap delen op het hoofdkwartier van de VN. Tijden zijn bezoek zal hij het probleem van ontwikkelingsachterstand onder de kansarme kinderen aankaarten.

Voor meer informatie: www.unitedwearefoundation.com
Share |