B.I.T.C.H nieuws_ laatste info festival, voorverkoop editie 1 oktober start vrijdag

Mocht het weer niet goed zijn aanstaande zaterdag, dan heeft B.I.T.C.H. daar geen last van. Dit festival is namelijk een in- en outdoor festival. De voorspellingen zijn niet slecht gelukkig: 20 graden en mocht er toch een regenbuitje overtrekken dan zit iedereen droog en warm in de North sea venue. Na 23:00 uur verplaatst het feest sowieso in zijn geheel naar binnen. De entree is open vanaf 17:00 uur. En let op mensen: de entree sluit om 24:00 uur dus zorg dat je voor die tijd binnen bent. Mannen moeten in gezelschap zijn van hun eigen vrouw.

Er komen veel vragen per mail binnen over de dresscode en dan met name of wetlook is toegestaan, dit is echter niet het geval. De dresscode is heel strikt en de doorbitch is streng de kleding moet van lak, leer of rubber zijn en niet van echt te onderscheiden imitatieleer mag ook. Bij twijfel kun je een mail met je vraag en foto sturen naar brigittemore@hotmail.com. Zij is de hoofddoorbitch en kan je precies vertellen wat is toegestaan.

Op het terrein staan voldoende foodtrucks waar je tussendoor wat kunt eten of drinken en ook aan de nodige vitaminen is gedacht. De organisatie wenst jullie alvast heel veel plezier en zijn blij jullie te mogen verwelkomen op haar event.

Warning!
Mensen hebben massaal gevraagd of de oktobereditie doorgaat. Deze gaat zeker door. 1 Oktober is het volgende B.I.T.C.H feest, de indooreditie. Dit feest zal zijn voorverkoop beginnen op vrijdag 10 juni. Er is speciaal voor jullie een early bird kaartje van €34,75 en natuurlijk de populaire VIPkaart van €49. Deze kaarten zijn meestal binnen een paar dagen online uitverkocht. Dus wees er op tijd bij! Op www.crazyland.org kan je vanaf vrijdag de kaarten online bestellen!
Share |