Muziekprogramma Welcome to The Village is compleet

Het is tijd om je kaartjes binnen te hengelen, want het muziekprogramma voor #wttv16 (15-17 juli) is compleet. Een dikke lijst nieuwe namen, waaronder 2ManyDJs (dj-set), Black Mountain, My Baby, King Khan & The Shrines, Max Meser, St. Paul, Green Hornet, Intergalactic Gary, en Chouk Bwa Lib?te.

Je wilde meer fissa op de laatste festivaldag? Dan krijg je meer fissa op de laatste festivaldag, want ze hebben de koningen van feestjes uitgenodigd: 2ManyDJs. Het duo is bekend van de vele legendarische optredens op zo'n beetje alle grote festivals ter wereld. De broers mixen de grootste klassiekers en de lekkerste kitch-platen aan elkaar tot h?t dansfeestje van het festival, promise!

Uit Canada komt het hardere werk van Black Mountain. Met de voeten stevig in de klassieke rockriffs uit de jaren '70 en het hoofd in de hypnotiserende stonerwolken, krijgt de band al dik tien jaar een steeds grotere following. Ook uit Canada komt een andere grootheid: King Khan & The Shrines. De band vermengt soul met garage, sixties psychedelica, rhythm 'n' blues met de fenomenale eigenschappen van frontman King Khan. Het Nederlands/ Nieuw Zeelandse trio My Baby werd met het album Shamanaid in korte tijd ??n van de populairste acts. Dat kwam niet alleen door de opzwepende tribalblues, want iedere liveshow is een spectaculair broeierige ervaring.

Op deze pagina vind je het complete muziekprogramma. Blokkenschema's volgen snel. Tickets bestel je bij Ticketscript
Share |