Zomerfestival keert terug in Leeuwarden

Op donderdag 9 juni vindt op locatie Wilhelminaplein Zomerfestival Leeuwarden weer plaats. Net als voorgaande jaren staat er weer een sterke line-up met onder andere Pep & Rash, Dirtcaps en Dannic.

De avond wordt op 9 juni geopend door Luci?n Foort. Vervolgens krijgt de winnaar van de DJ Clash een uur de tijd om zijn kwaliteiten te laten zien. Later op de avond starten Pep & Rash die al snel opgevolgd zullen worden door Dirtcaps. Dannic zal de dag afsluiten, in 2009 won hij de Dancetour DJ Clash en nu staat hij in de top 30 van de DJ Mag Top 100.

17:00 - 18:30:  Luci?n Foort19:00 - 20:30:  Pep & Rash20:30 - 21:30:  Dirtcaps21:30 - 23:00:  Dannic MC: Boogshe
Dancetour Projects
Naast de evenementen zijn er Dancetour Projects. E?n van die projecten is de Dancetour DJ Clash, waarin allerlei talenten uit Leeuwarden en de regio het tegen elkaar opnemen. Deze lokale talenten strijden uiteindelijk voor een plek in de landelijke halve finale en de laatste plaats op Dancetour Leeuwarden. De finale van de Dancetour DJ Clash is in Caf? Shooters in Leeuwarden op donderdag 2 juni. Een ander project waaraan aandacht wordt geschonken is de Mixperience waarin Dancetour een DJ workshop aanbiedt voor jongeren met een beperking. In it Twal?k te Leeuwarden wordt voor mensen met een beperking een dagprogramma aangeboden.
Share |