Karma Outdoor krijgt vervolg op 30 juli

Na het grote succes van de eerste outdoor editie vorig jaar, moest er natuurlijk een vervolg komen en die komt er ook! 30 Juli verandert IJzeren Man in Eindhoven weer in het oldskool/early rave walhalla van het zuiden. Een festival, speciaal voor de echte houseliefhebbers van het eerste uur, die in de buitenlucht helemaal uit hun dak willen gaan!

Karma is een concept die inmiddels bekend staat om de super-sfeer die er altijd hangt. Een sfeer die ontstaat door de bezoekers met een gemeenschappelijke liefde voor House-muziek. De muziek waar het voor velen van hen twintig jaar geleden allemaal mee begon.

Net zoals vorig jaar is er gekozen voor ??n stage waar alles gebeurt, alles lekker centraal zodat je niks hoeft te missen en echt volop van alle dj's kunt genieten. De namen voor dit jaar zijn al bekend en Karma heeft wederom een bazenline-up samengesteld, die inmiddels al heel goed is ontvangen door jullie:

Bass-DBuzz FuzzDanaMPanicPavoRob & MC JoeRuffneckVinceMC: V
Met deze mooie lijst van oudgedienden bij elkaar kan het eigenlijk al niet meer stuk. Het wordt een mooie rit terug in de tijd! Dus nodig al je vrienden uit voor h?t feest van het jaar en ga weer helemaal uit je dak op de muziek van toen!
Tickets voor Karma Outdoor kosten slechts ?27,50 (excl. fee) en zijn alleen online te verkrijgen via Ticketscript.

Check hier de aftermovie van vorig jaar.
Share |