Houseclassic festival The Promised Land op nieuwe locatie

Zin om de benen uit je lijf te dansen op de heerlijkste houseplaten uit de vroege jaren '90? Het kan 11 juni weer bij The Promised Land in Spaarnwoude. Na twee edities was het festival toe aan een nieuwe locatie. Die is gevonden bij de modelboot vijver midden in het recreatiegebied. De nieuwe locatie is groter en biedt daardoor ruimte voor verschillende creatieve uitspattingen.

De basis van het festival zijn de platen die er voor gezorgd hebben dat in de vroege jaren '90 house de wereld begon te veroveren. Deze muziek wordt ten gehore gebracht door een selectie artiesten die toen ook al tot de kopstukken van de Nederlandse en internationale housescene gerekend kunnen worden. Uit Belgi? komt bijvoorbeeld Steve Cops en uit Duitsland komen Hardfloor en Commander Tom. Engeland is vertegenwoordigd door John Liberator. Nederlandse dj's van naam die komen draaien zijn bijvoorbeeld Miss Djax, Erick E, Pavo en Miss Monica.

Naast muziek staan de feesten van The Promised Land organisatoren Alexander Koning & Lars Johansson ook bekend om de vele andere kunstuitingen. Voor dit festival heeft hij Herr von Bias en CES 53 weten te strikken. Twee street artists die tot de absolute top van de wereld gerekend kunnen worden. Bezoekers worden uitgedaagd zich ook van hun creatiefste kant te laten zien. Dit kan door deel te nemen aan ??n van de workshops die tijdens het festival gegeven worden. Ook zullen verschillenDe Kunstenaars met hun installaties het terrein een bijzondere uitstraling geven.

Even wat eten of drinken of een compleet nieuwe outfit scoren? Dat kan natuurlijk ook op The Promised Land. Het festival kent een uitgebreide foodcourt en heeft een leuke festivalmarkt waar spullen worden verkocht die niet snel ergens anders te zien zijn.

Volledige line-up
Alexander KoningAlvredoCellieCommander Tom DanoDel ScorpioEric de ManErick EGizmoJulian Liberator Lady DamesLars JohanssonMarcelloMark van DaleMarqueMiss DjaxMiss MonicaMondePavoRemy UngerRobin AlbersScoodySpider WillemSteve Cop Voodoo ChildLive: Hardfloor MC: Complicated
Tickets zijn te bestellen bij Ticketscript!
Share |