De Afrikaanse jungle, Strandfeestjes, een bootparty en een gezellige Hippiemarkt

Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.?nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In dit artikel zetten we de leukste feesten in de maand juni voor je op een rij; een heerlijke maand voor de partyliefhebbers! Het zomerse weer zorgt ervoor dat ons hart weer sneller gaat kloppen! Tijd voor strandfeestjes, festivals en zomers clubavonden, want de keuze is reuze!

Zaterdag 4 juni 2016 - L'Afrique- The Neon Jungle edition
Op zaterdag 4 juni wordt in Club Blu in Rotterdam het feest L'Afrique - The Neon Jungle edition georganiseerd. Het feest staat in het thema van de Afrikaans jungle. Stel je voor hoe de jungle er 's nachts uitziet, terwijl je luistert naar nationale en internationale artiesten, die je laten genieten op afro house, afro deep en afro beats. De dresscode is (African) Casual. Denk bijvoorbeeld aan kleurrijke Afrikaanse jurken voor de vrouwen en stoere legerbroeken en/of bomberjacks voor mannen.

Zondag 5 juni 2016 ? Aftergooi XXL
Zin in zon, zee en strand met daarna een lekker feestje? Op zondag 5 juni wordt in Beachclub Bloomingdale het event 'Aftergooi XXL beach special' georganiseerd. Alle ingredi?nten voor een superfeest zijn hier aanwezig: een zwoele zomeravond, goede DJ's en partyliefhebbers die houden van een dansje! De dresscode voor dit feest is Summer Chique & Classy. De mannen kunnen dan bijvoorbeeld een mooie katoenen of linnen blazer dragen en de vrouwen een leuk jurkje met fabulous high heels to match! Zie de dresscodes Summer Chic en Cocktail voor meer inspiratie voor je feestoutfit.

Vrijdag 17 juni 2016 - R?ver Pour Toi
Vrijdag 17 juni is d? nieuwe Beach hotspot Villa on the Beach in Hoek van Holland de locatie van dit top-event. Villa on the Beach is de strandversie van d? uitgaanshit in Rotterdam-centrum, club Villa Thalia. De zomer wordt hier ingeluid met een exclusieve Beach editie van het meest luxurieuze event van het zuiden; R?ver Pour Toi. Classyness en sexyness staan centraal tijdens dit event, waarbij de dresscode 'Summer sexy' is. Haal jullie mooie zomerjurkjes dus maar alvast uit de kast dames. Heren kunnen een nette spijkerbroek gecombineerd met een blouse en blazer dragen. Vergeet een paar goede schoenen niet, want schoenen maken de man!

Zaterdag 25 juni 2016 ? De Rubberboot
Op Zaterdag 25 juni wordt de vijfde editie van DeRubberboot georganiseerd. Met een mega dikke boot vaar je vanuit Kampen over de IJssel het water op. De boot is voorzien van 600 feestende mensen, een buitendek (bij slecht weer overdekt), een onderdek met Klub Kootuur en de beste deephouse dj's. Ook is er genoeg drank en eten verkrijgbaar. Wil je hierbij zijn? Neem een hippe zwemoutfit mee en vergeet je zwembandjes niet!

Zaterdag 25 juni 2016 ? Summer of Love Hippiemarkt
De Summer of Love Hippiemarkt brengt je terug naar een bazaar uit de jaren '60. Voetjes in het zand en een lekker hapje en drankje on the side. Verder kun je heerlijk rondstruinen tussen de gezellige marktkraampjes. Op de Summer of Love Hippiemarkt is er voor ieder wat wils. Zo zijn er voor de mannen oude VW-busjes, brommers (Puch/Tomos) en een vrouwen-in-badkleding-modeshow. Voor vrouwen zijn er meer dan voldoende marktkraampjes (in Ibiza style) met kleding, sieraden en nog veel meer. En ook de kids kunnen zich vermaken met een djemb?-workshop, kids-yoga, henna-tattoos en een kindercircus. Wil je helemaal in style naar dit event? Bekijk dan de dresscode Festival Chic en vind inspiratie voor een passende outfit.
Share |