Café d'Anvers hangt zaterdag de was buiten

Caf? d'Anvers, vaste waarde in het Antwerpse en Belgische nachtleven, slaat deze zaterdag de handen in elkaar met het oer-Antwerpse Laundry Day. Het festival besloot om dit jaar koers te wijzigen en opnieuw oprichter Luc Carpentier aan boord te halen. In het kader van deze nieuwe, frisse wind, slaan de club en het festival dit jaar de handen in elkaar voor een nieuwe stage: Evoke. Zaterdag krijgt het publiek in Caf? d'Anvers alvast een voorsmaakje in ware Laundry Day-stijl.

"Laundry Day is ooit begonnen uit liefde voor de muziek, dat moet opnieuw de toon zetten", aldus oprichter Luc Carpentier. Een visie die ook ondertussen al 26 jaar perfect past in het plaatje van Caf? d'Anvers. Naast de eigen podia op Tomorrowland en Ostend Beach deze zomer, werkt de club op 3 september mee aan het nieuwe Evoke-podium op Laundry Day. Nadruk zal liggen op muzikale ontdekkingen, gecombineerd met vaste waarden uit de (techno)scene.

Deze zaterdag kunnen de liefhebbers alvast terecht voor een voorsmaakje in Caf? d'Anvers. De club zal voor de gelegenheid volledig ingekleed worden in Laundry Day-stijl. De was zal dus letterlijk buiten hangen. Hiervoor werd onder andere beroep gedaan op de oude kleren van de hele crew alsook de gevonden kleding die al lange tijd niet werd opgehaald. De kledij wordt nadien naar een goed doel gebracht.

Voor het muzikale aspect zorgen een van Belgi?s meest beloftevolle duo's GoldFFinch, alsook CDA residents Chantal en Michael Thoelen. Inkom bedraagt slechts 7 euro in voorverkoop en tickets zijn verkrijgbaar op www.cafedanvers.com of gewoon aan de deur.

Op 3 september gaat Laundry Day opnieuw door op Linkeroever met dus onder andere het Evoke-podium. Volledige line-up wordt later bekend gemaakt maar onder andere Caf? d'Anvers legendes Smos & Baby Bee staan op het programma voor een zeer uitzonderlijke re?nie-set. Na het evenement kunnen de festivalgangers terecht in Caf? d'Anvers voor de afterparty.
Share |