Terug naar toen_ Lobbes reŁnie vrijdag in Patronaat

Jeugdsentiment! Mooi was die tijd waarin je als zestienjarige de eerste stapjes in het uitgaan mocht zetten bij Lobbes in de Haarlemse Smedestraat. Van 1987 tot en met 1997 kon je hier genieten van lekkere muziek, leuke mensen en de gastvrijheid van Pa Lobbes en zijn familie.

Wel moest je na afloop weer even de trap op voor je jas, wat niet altijd even makkelijk ging na alle drankjes. Ook moest je je aan de 10 geboden houden en was zoenen streng verboden. Vrijdag 27 mei kan je weer even terug naar deze heerlijke tijd! Met de mensen, muziek en DJ's van toen. Laat hier je leukste herinneringen, liedjes, foto's en anekdotes achter om in de stemming te komen: www.tinyurl.com/lobbesfeest en zie meteen welke oude vrienden er ook bij zijn! Sowieso komt er oud personeel om de oude Lobbes sfeer op te halen ?n zijn de DJ's van toen paraat: Lex, Mark, Vincent en Frank! Zij stoffen deze week hun oude vinyl platen af. Denk aan platen als 'Nightcrawlers', 'Doop', Ce Ce Peniston, UB40, Livin Joy en de Outhere Brothers. Ook het befaamde 'hakkuh uurtje' wordt weer in ere hersteld.

Vergeet vooral niet je oude Lobbes pas of Lobbes muntjes mee te nemen. Op vertoon hiervan tussen 23.00-00.00 bij de oud portiers Paul en Arnoud ding je mee in de loterij en maak je kans op een fles bubbels of kaarten voor Haarlem Ordinair en de Party Animals in het Patronaat! Kom dus op tijd om de hele avond mee te kunnen maken.

Ruim de helft van de kaarten is weg, haal ze dus nu via Ticketmaster.
Share |