Dream Village Nog 100 dagen...

Over precies 100 dagen begint Dream Village! De voorbereidingen voor deze zevende editie, die gaat plaatsvinden in Breda, zijn in volle gang. Dat jullie er zin in hebben is te merken, want de tickets vliegen de deur uit! Dream Village staat er om bekend het meest complete en gezellige festival te zijn van West-Brabant. In deze zeven jaar is Dream Village uitgegroeid van klein, lokaal festival, tot een weekendfestival met dit jaar bijna 18.000 bezoekers!

Op Dream Village bestaat het niet dat je je daar ook maar ??n seconde niet vermaakt. Naast de ruime keuze aan muziek en artiesten, is er nog veel meer te doen! Dit jaar wordt de Dream Street flink uitgebreid. Zo komt er een Dream Cinema, waar heel de dag films, cartoons, aftermovies en clips worden gedraaid. Een Dream Caf?, waar het full time ??n groot feest is, een gamehal, kermisattracties en nog veel meer! De productie van de Dream Street is te volgen via de Snapchat: EYE4Dance.

Weekend
Voor de echte liefhebbers is er de mogelijkheid om heel het weekend naar Dream Village te gaan. Je kunt overnachten in het Dream Hotel of Dream Resort. Boek je een plek op het Dream Resort, ben je verzekerd van drie dagen feest. Vrijdag een pre-party, zaterdag en zondag het festival. Ook op het Dream Resort worden genoeg dingen georganiseerd en gedaan om het de bezoeker zo aangenaam mogelijk te maken. Het Dream Hotel is per nacht te boeken, zo kunnen de mensen die maar ??n dag festival willen, toch vlakbij ?n comfortabel overnachten dichtbij het festival terrein.

Line-up
De line-up is zo goed als rond! Houd de social media kanalen daarom de aankomende tijd goed in de gaten. Binnenkort worden er veel artiesten bekend gemaakt. Wij weten zeker dat, met de artiesten die binnenkort bekend worden gemaakt, het ??n groot feest gaat worden. De namen tot nu toe op alfabetische volgorde:

Adaro - Angerfist - Bass Chaserz - Bjorn Wolf - Bjorno - Buurman & Buurman
Chain Reaction - Clayton Cash - Crossfiyah - Da Rick - Danger Hardcore Team
Dannic - Dark-E - Deetox - Def Toys - Dr. Rude - Dustin Hertz - Dyprax - Eva Simons
Francois - Furyan - Girls Love DJs - High Voltage - Jack of Sound - Lucas & Steve
Mark with a K - MC DL - MC Nolz - MC Tha Watcher - Meltdown - Miss K8
Miss Puss - Moksi - Noah Petersen - Noize Suppressor - Nosferatu - Nowaxx
Outbreak - Pat B Live - Playboyz - Potato - Ransom - Rowen Clark - Scarphase
Sci-Fi - Seconds Music - Secret Cinema - Tartaros - Tears of Fury - Titan
Tohka - Unexist - Unresolved - Warface (live)
And many many more to come!

Tickets
Heb jij nog geen tickets, maar ben je wel van plan om naar Dream Village te gaan. Klik dan op deze link en scoor die tickets snel. Zorg dat je niet te laat bent!
Share |