Mystic Garden viert vijfjarig jubileum

Op 18 juni viert Mystic Garden haar vijfjarig jubileum in het Sloterpark. Het jaarlijkse openluchtfestival, dat bekend staat om de intieme sfeer en de sprookjesachtige setting, pakt extra uit om het jubileum te vieren. Dat zien bezoekers terug in handgemaakte decoratie, beleving en line-up.

Dansen tussen de bomen
Zoals ieder jaar staat de beleving centraal en nieuwsgierigheid wordt beloond. Wie goed zoekt vindt verborgen stages en ontdekt unieke activiteiten in het groenste park van Amsterdam. In het Sloterpark sta je op sommige plekken letterlijk tussen de bomen te dansen.

Techno, house en deephouse
Het Mystic Garden Festival brengt het beste van techno, techhouse en deephouse in een fantasierijke setting in het Sloterpark. Dit jaar nemen onder meer Surgeon, Raresh, Shifted, Carlo Lio & Leftwing & Kody hun plek in achter de draaitafels. De combinatie van decor, muziek en een magische locatie maken het Mystic Garden Festival speciaal.

Over Mystic Garden Festival
Het Mystic Garden Festival brengt het beste van techno, tech-house en deephouse samen in de bosrijke setting van het Sloterpark. De combinatie van decor, muziek en de magische locatie maken het festival speciaal. Bezoekers komen vanuit alle windstreken naar het Sloterpark om samen een fantastische dag te beleven. Met mystieke figuren, interactieve games en organische foodtrucks ontvangt Mystic Garden haar gasten in een betoverende wereld.

Bij Mystic Garden staat de tijd even stil, iedereen kan weer ??n dag kind zijn in een magische setting!

De kaartverkoop loopt via Ticketscript en is bijna in de laatste fase dus wacht niet te lang!
Share |