Morgen zorgt voor zomerse vibes bij Beachclub 7 te Zevenhuizen

Morgen is terug! Na een succesvolle zomer vorig jaar bij location=20668] in Zevenhuizen is er weer de drang naar een warm vervolg. Deze hotspot op het eiland Lake 7 aan de Zevenhuizerplas is voor de komende zomer in 2016 weer de enige 'place to beach' voor het leukste event in de regio: Morgen! De eerste editie staat te trappelen van enthousiasme, namelijk op zondag 12 juni!

Een zacht briesje door je haar, een cocktail of een andere mooie drank in je rechterhand. Je linkerhand gaat langzaam omhoog, want bij het horen van de eerste heerlijke vocaal is stilstaan natuurlijk meteen geen optie meer. Met je tenen tussen het zand, of gewoon op je slippertjes. De entourage van de luxe location=20668] slaat over in een vibe waar je alleen over mee kunt praten als je er geweest bent. Zijn we op vakantie? Zijn we op een festival? Nee, we zijn op Morgen en die is deze zomer terug, want Morgen is alles beter toch?

De lekkerste house wordt gedraaid door de artiesten van een hoog niveau en waar kwaliteit hoog bij in het vaandel zit. Pure vocalen voor de ultieme beleving, gewoon aan de Zevenhuizerplas. Dat wilt toch iedereen? Leroy Styles, Illfort Grantz, Chris Rox, Vinny James, Jasper Clash, Luciano Genoa & Quincy Mariano en MC Patrick Brown zullen de honneurs waarnemen in de vorm van sexy house, vrouwvriendelijke deephouse en natuurlijk zullen we na zonsondergang het dak eraf knallen!

Zoals al eerder genoemd vindt de eerste editie van 2016 plaats op zondag 12 juni. Voor de vroege beslissers die nu al weten dat ze naar Morgen willen gaan zijn er exclusieve earlybird kaarten beschikbaar. Deze kosten 10 euro (ex fee) en zijn online te bestellen via Ticketscript. Zodra deze zijn uitverkocht zijn, zijn er nog normale tickets verkrijgbaar en deze kosten 15 euro (ex fee). De deuren van location=20668] openen om 16.00 uur en zal doorgaan tot 23.00 uur.

Tot Morgen!
Share |