Roodharigen mogen gratis naar Valtifest

Kom naar de ginger controledagen en bemachtig het ticket! Het thema van dit jaar is al enige weken bekend en sindsdien zijn we allemaal non-stop en all-the-time 'On Fire'. Een brandende vraag die tegelijkertijd omhoog kwam: wie zijn de meest vurige types? Dat zijn overduidelijk de roodharigen/redheads/gingers/carrot-tops (hoe je ze ook wilt noemen) van deze wereld. Als klapper op de vuurpijl is het op 3 september 2016 ook nog eens 'RedHead Day'. Ze komen er dus niet onderuit, hoog tijd om gingers in het zonnetje te zetten: Natural redheads mogen gratis naar Valtifest!

De ginger controle days
Maar... Je kunt niet zomaar naar binnen kachelen. De actie geldt alleen voor rasechte gingers en om dit goed te kunnen beoordelen worden er drie sessies georganiseerd waar er wordt gecheckt op authenticiteit. De tickets kunnen worden opgehaald bij kapsalon Shampoo Planet op de Passeerdersstraat 45 te Amsterdam. Eigenaar Patrick Moonen is het hoofd van de vakjury en gaat controleren op echte roodheid met zijn zeer getrainde oog. Dat kan op de volgende dagen:

Zaterdag 21 mei: tussen 17:00 en 19:00 uur (The Special Edition, inclusief feestcomit? en drankjes)
Zaterdag 28 mei tussen 17:00 en 19:00 uur
Donderdag 26 mei tussen 19:00 en 21:00 uur.

Hier even de Rooie Regels op een rijtje:
Deze actie geldt all??n voor natural redheadsHet gratis ticket kan uitsluitend door de roodharige persoon zelf opgehaald wordenRode pruiken of dosjes geverfd haar worden zonder pardon de laan uitgestuurdJe moet kunnen aantonen dat je 'the real deal' bent, neem bij twijfel kinderfoto's en eventueel ander bewijsmateriaal meeEr zijn maximaal 500 gingertickets beschikbaar. Op=op!
Tip: laat je schaamhaar staan! Er kan in je broekje gekeken worden.

De ginger bar
Er is meer. Speciaal voor de vurige vrienden is er dit jaar De Ginger Bar op Valtifest. Een eigen area waar de zon altijd schijnt, alleen toegankelijk is voor en geregeerd wordt door gingers: voor en door Rood, door en door Rood. Als vuurrood kersje op de taart is hier gratis drank aanwezig voor de rode ridders en ridderinnen. Hosted by 'Die Rooie' en alle DJ's zijn ook nog eens doorgewinterde gingers.
Share |