Rock on met de limited edition Pinkpop Zippo Lighter & win 2 weekendkaarten voor Pinkpop

Ook dit jaar rockt Zippo weer op Pinkpop met de Limited Edition Pinkpop 2016 Zippo lighter. Niet alleen d? manier om alvast goed in de Pinkpop stemming te komen, maar ook een ultiem aandenken aan jouw favoriete festival.

Van 10-13 juni zal een groot aantal toffe artiesten het podium in Landgraaf weer in vuur en vlam zetten; van The Red Hot Chili Peppers en Skunk Anansie tot aan onze eigen Douwe Bob. En daar kun jij bij zijn! Partyflock mag namelijk namens Zippo niet alleen de Zippo Limited Edition Pinkpop lighters weggeven, maar ook 2 x 2 weekendkaarten voor Pinkpop 2016!

Zorg dat jij deze kaarten en de Limited Edition Pinkpop Zippo lighter nu te pakken krijgt! Je kunt deelnemen aan de winactie, maar ookvia social media maak je de komende week kans:
Volg @?Partyflock op Twitter en deel dit bericht (met de hashtag #ZippoEncore) / Like Partyflock op Facebook en laat weten waarom jij kans wilt maken op de weekendkaart voor Pinkpop 2016 en de Limited Edition Pinkpop Zippo lighter, met de hashtag #ZippoEncore.

Vergeet ook niet om Zippo te volgen op Facebook en Twitter om up-to-date te blijven met het laatste festival nieuws, exclusieve aanbiedingen en andere toffe announcements.
Share |