Bezoekers Dominator bezorgden bewoners Lunet Zorg een onvergetelijke festivalervaring

Bezoekers, artiesten en organisatie van het hardcorefestival Dominator staken op woensdag 11 mei hun handen uit de mouwen voor het goede doel. Tijdens de tweede Dominator vrijwilligersdag gaven ze alles om de bewoners van Lunet Zorg in Duizel een onvergetelijke festivalervaring te bezorgen. Dat resulteerde in een prachtige feestavond waarbij de bewoners optraden als DJ's en MC's.

Activiteiten vrijwilligersdag
Bezuinigingen in de zorg maken het er voor instellingen als Lunet Zorg niet makkelijker op. Extra hulp in de vorm van vrijwilligerswerk is daarom meer dan welkom. Samen met 10,000 HOURS hielpen de festivalgangers, artiesten en organisatie daarom om de bewoners een unieke dag te bezorgen. Nadat er overdag een DJ booth gebouwd werd, versieringen werden gemaakt, het terrein opgeknapt werd en de DJ workshop ten einde was kon het feest beginnen. Tijdens een heuse discoavond namen de bewoners het podium over als DJ's en MC's, waarbij het publiek volop uit hun dak ging tot het laatste nummer.

Over 10,000 HOURS
De missie van 10,000 HOURS is om vrijwilligerswerk vanzelfsprekend te maken binnen de dance community. Sinds 2010 is er meer dan 30.000 uur vrijwilligerswerk gedoneerd en de meter loopt nog steeds. Samen met festivals, dj's en bezoekers zet de organisatie zich in om tijd te doneren aan maatschappelijke projecten en de meest kwetsbare mensen in de samenleving. Uur voor uur doneert 10,000 HOURS tijd aan natuur, kansarme kinderen, kinderen met een verstandelijke beperking, eenzame ouderen en daklozen. Voor meer informatie, zie www.10000hours.nl.
Share |