Ronnie Flex op Out Of Control in Walibi Holland

De eerste naam uit de line-up voor Out of Control is bekend. Het feest in Walibi holland viert dit jaar op 9 juli haar vijfde jubileum en trapt met niemand minder dan Ronnie Flex de lijst van bekendmakingen af.
Het feest vindt op 9 juli plaats en is na vijf jaar in een nieuw jasje gestoken. Naast bekende dj's treden er ook bands op en kun je tijdens optredens insane activiteiten verwachten. Daarnaast wil Walibi holland met een dj contest nieuw talent de kans geven. Deze contest start over een paar weken.

Zanger en producer Ronnie Flex is onder andere bekend van nummers als Drank en Drugs Ravotten, Zusje en Zeg dat niet. Ook heeft hij meegedaan aan Expeditie Robinson. Deze eerste bekendmaking is meteen een actie waard. Ge?nteresseerden kunnen een Meet en Greet met Ronnie Flex winnen als ze op de eventpagina op Facebook antwoord geven op de volgende vraag: wat is de echte naam van Ronnie Flex? Zondag wordt de tweede naam uit een rij van negen via Facebook bekend gemaakt.

Het feest Out of Control staat voor een waanzinnige line-up van DJ's en artiesten. Daarnaast zorgen te gekke rides ervoor dat Walibi holland d? locatie is voor het begin van de zomer. De hele dag kun je hardgaan in de rides van Walibi holland en vanaf 15:00 uur ga je los op de meest heerlijke beats die door de speakers worden geknald.

Check voor alle info www.walibi.nl/ooc
Share |