Sander Kleinenberg draait exclusieve set in Luxor Live tijdens Eerste Pinksterdag

Zondag 15 mei (eerste Pinksterdag) komt Sander Kleinenberg naar Luxor live voor een exclusieve drie-uurs set tijdens Sundaypeople.

Zowel als producer en als DJ kan Sander Kleinenberg zichzelf meten met de groten der aarde. Van UK naar USA van Argentini? naar Zwitserland, hij vliegt de hele wereld over voor zijn gigs. Ook zijn indrukwekkende lijst aan producties en remixen liegen er niet om: Justin Timberlake, Daft Punk, Madonna, Janet Jackson en N*E*R*D zijn al voor zijn werk gevallen. Er is inmiddels ook nieuw werk van de Nederlandse DJ uitgebracht. Onlangs bracht hij The Deepest Mixtape in the Universe deel 6 uit. Een onvervalst staaltje meesterschap van deze house-DJ. En en passant bracht Kleinenberg ook nog een ode aan Prince. Zijn remix van The Future van Prince is een eerbetoon aan de veel te vroeg overleden muzieklegende. Voor komend jaar staan er ook releases gepland op grote labels als Spinnin' Records en Fools Gold.
Sander stond al vaker op Sundaypeople, de laatste keer werd de uitverkochte Luxor live compleet weggeblazen door zijn energieke en veelzijdige set. Met zijn nieuwe set gaat hij dat zeker evenaren!

Sander wordt deze avond bijgestaan door twee nieuwe gezichten, de talentvolle Lady Saxalott (Extrema/Crazyland) en zijn DJ-buddy Dennis Ruyer. Laatstgenoemde is zeker niet de minste, met een eigen show op Radio 538, gigs op Time Warp Holland, A day at the park, Welcome to the Future, Dance Valley ?n een release op het label van Ti?sto.

Sundaypeople
Al vijf jaar vaste waarde voor de beste house muziek op zondag in Luxor live en hofleverancier van de jaarlijkse HouseQuake clubnight. Altijd gegarandeerd losgaan op de fijnste house beats met de beste partypeople!

Kaartverkoop
Toegangskaarten zijn voor ?20 online beschikbaar, aan de deur betaal je ?25.
Share |