Bouwen aan het nieuwe Paradigm tijdens Loodsrave Festival

Op zaterdag 14 mei vindt de allereerste editie van Loodsrave Festival plaats. Het is de eerste keer dat het roemruchte Loodsrave-concept van Paradigm in een 'festival-jas' gestoken wordt. Gratis entree tot 15:00 uur en de mogelijkheid om eigen drinken mee te nemen, zijn elementen die het concept uniek maken. Op het voormalige Suikerunie terrein te Groningen zal het feestgeweld losbarsten. Het festival zal 20 uur duren (van 12.00 uur tot 09.00 uur) en meer dan 40 artiesten geven acte de pr?sence waaronder:

380 VoltAndreas BergmannBDKRCamiel DaamenFlorinsz JanvierFolker ZwartHeszJeff RushinJolar DrimK.CeeKaborKadir PelitKlapfLeaf the 4LiebeskindMalbetriebMickey MundayMononoidNavarNeo YoungNuuverRik WoldringSome ChemistryTrippin JaguarUlsTVenWulff ModernLive: 4Guys1CaveLive: Olaf StuutLive: Oliver Kucera Live: RingoLive: Stefan Vincent
Het centrale thema van deze eerste editie is Paradigm's 'The Shift'. The Shift staat voor de transitie van Paradigm's huidige locatie naar het voormalig Suikerunie terrein. Om deze overgang te financieren heeft Paradigm een crowdfunding campagne opgezet, waarbij liefhebbers merchandise en goodies kunnen kopen om The Shift te ondersteunen. Loodsrave Festival is hier ook een onderdeel van, dat wil zeggen; de opbrengsten worden gebruikt om de verhuizing mogelijk te maken. Daarnaast kan men een bijdrage leveren door vrijwilligerswerk te doen of om actief deelnemen aan het bouwproces tijdens het festival.

Tot 15:00 uur is er gratis toegang voor bezoekers. Bezoekers die later willen komen kunnen een ticket kopen (via Ticketscript). Door het aanschaffen van een ticket, heb je gegarandeerd toegang tot het festivalterrein!

Van 12.00 ? 15.00 uur: gratis entree en eigen consumpties meenemen
Van 15.00 ? 18.00 uur: Ticket ?5 + eigen consumpties meenemen
Van 18.00 ? 21.00 uur: Ticket ?10
Na 21.00 uur: Ticket ?15

Meer informatie over de verhuizing over de verhuizing is te vinden op www.partoftheshift.com
Share |