Rave the City gaat VIP en voegt nog meer artiesten toe aan line-up

En weer komt de organisatie van Rave the City met mooie verrassingen! Op veler verzoek van haar trouwe bezoekers heeft de organisatie de ouderwetse All You Can Drink VIP weer in het leven geroepen. Je kunt voor 100 euro lekker ouderwets op oorlogspad op een volledig verzorgd VIP Deck.

Wat krijg je allemaal voor dit arrangement:

Eigen entree zonder rijtoegang tot exclusief VIPdeck met zicht over de hele zaaleigen bar waar men de hele avond gratis zijn of haar drankjes kan bestellenstilstaand (koud) buffet en lopende warme hapjesgratis eigen lockergratis en onbeperkt toegang tot de toiletten, maar ook een eigen toileteigen rookruimte, nabij het VIPdeck
Bekijk nu de trailer om in de sfeer te komen:Buiten dit supernieuws is de organisatie ook bezig geweest met de uitbreiding van haar line-up! Met enige trots kan de organisatie melden dat de 'Godfather of Hardcore' Paul Elstak is toegevoegd aan het Main Stage en het Haagse early hardstyle wonder Thilo de Freestyle area komt versterken!Het belooft een avond vol ouderwets spektakel te worden! Hier wil je gewoon bij zijn, klaar.

Haal heel snel je kaartjes via de ticketshop en meld je aan op het FB event!
Share |