Ze lusten je rauw! Inception komt eraan!

Het is zoals Showtek ooit al zei: “I live for the weekend, I live for hardstyles, I live for hardstyle baby!” En zo is het! De dikste beats, vibes en scheurende bassen vindt je toch wel bij Hardstyle, of niet dan? En als het dan ook nog eens RAW hardstyle is, kan het alleen maar zwaar beukend genieten zijn. Zaterdag 13 april kan iedereen weer bij Crystal Venue terecht voor de broodnodige (over)dosis RAW hardstyle bij Inception. En dat voor maar € 10,-! Geen dealer die daar tegenop kan.

 

Slecht € 10,- in de voorverkoop, dat maakt Inception wel even anders dan alle anderen. Geen torenhoge prijzen waarbij je een arm wordt uitgedraaid, maar wel de dikste moddervette line-up van allemaal. Dat zien meer mensen, dus zorg dat je er op tijd bij bent want als het uitverkocht is sta je met lege handen. 

 

Aantal beschikbare kaarten steeds minder

De tijd gaat snel, bijna net zo snel als de hardstyle beats die je kan verwachten op Inception. Nog maar een kleine drie weken en Crystal Venue wordt met huid en haar verscheurd en jij erbij! Tenminste, als je op tijd je kaartje hebt aangeschaft. Haal hem nu nog even hier in huis: https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=81979. Dan ben je nog voor € 10,- binnen, want als er nog kaartjes aan de deur verkocht worden zullen ze voor € 20,- over de toonbank gaan.

 

Chain Reaction – The Record Breaking MQ

 https://www.youtube.com/watch?v=hOCfjChkc-o

 

Inception barst uit zijn voegen!

Het is bijna ondoenlijk om zoveel geweld samen te brengen op één feest, maar het is Inception toch gelukt. De dikste, vetste, hardste en meest raw hardstyle dj's die je maar kan verzinnen staan samen aan de basis van deze super-editie van Inception. Ze hebben op alle grote feesten gestaan, draaien in binnen en buitenland op de de meest vooraanstaande hardstyle events en krijgen er geen genoeg van om alle energie over jullie uit te storten. Je hebt de line-up natuurlijk al in je hersens gegrift en ziet de namen 24 uur per dag voor je ogen tollen maar om je nog even op te frissen zie je hier nog even wat je allemaal kan verwachten:

 

Line-up Inception 13 april:

Blackburn

Digital Punk

Thera (live)

Phuture Noize

Chain Reaction

The Geminizers

Prefix & Density

Tartaros

Mc Shizzler

 

Hoe dan, alles bij elkaar zomaar op één avondje? Ja, dat lees je goed! Het gaat een hard stampend rauw feestje worden op 13 april. Organisatie en dj's raden je aan om gehoorbescherming te overwegen want als je dit overleeft ben je een echte hardstyle baas! De deuren gaan open om 22:30 en tot 2u mag iedereen naar binnen. Daarna gaat het feest achter gesloten deuren nog door tot 5:30! Only RAW hardstyle!

 

Inception is hot, RAW hardstyle is hot, en Crystal Venue is hot. Heter dan heet zal het dus zeker worden zaterdag 13 april. Zet hem in je agenda op Betribes, Facebook of waar je het feest ook maar tegenkomt. Ohja: en Inception heeft nu ook zijn eigen page op Facebook! Check het voor de laatste nieuwtjes en sounds: Inception pagina op Facebook.

Share |