Leef het goede leven met Fusion of Dance

De vijfde editie van Fusion of Dance Festival staat op zaterdag 18 mei op het programma. Met nog een kleine twee maanden te gaan zijn de voorbereidingen in volle gang om alles weer tot in de puntjes te verzorgen en de bezoeker helemaal in de watten te leggen. Met een scala aan artiesten, entertainment, een hippe festivalmarkt, verschillende stages, gezelligheid. En dat alles bij één van de mooiste recreatieplassen van Nederland, de Wijthmenerplas in Zwolle. Het vijfjarige bestaan van Fusion of Dance staat in het teken van ‘living the good life’.

Festivalindeling en line-up
Er is dit jaar een aantal veranderingen qua festivalindeling en muziekarea’s. Naast de bekende Megabase en Lipgloss area’s vind je voor het eerst dit jaar een Freestyle Area waar artiesten als Paul Elstak , Darkraver , Bass-D en Dr. Rude allemaal hun eigen ding kunnen doen. De Techno area, die dit jaar gehost wordt door Smirnoff, blijft zeker niet onopgemerkt in de bossen van de Wijthmenerplas . In de Smirnoff Techno Forest area vind je o.a. Bart Skils , De Man Zonder Schaduw en Secret Cinema . Op 18 mei debuteert ook de Jäger Music presents: Yellow Claw Stage op het Zwolse festival Fusion of Dance. Een podium waar niet alleen de nodige beats en bass, maar ook limited editon t-shirts en snapbacks je om de oren vliegen.

Anthem Megabase en Lipgloss 2013
De heren van DubVision zijn het opkomende talent in de dance scene. Hun tracks zijn reeds al opgepikt door o.a. de Swedish House Maffia, David Guetta en Tiësto. Speciaal voor het anthem van Lipgloss maken ze van één van deze tracks een speciale vette remix. Ook is niemand minder dan Chain Reaction de afgelopen weken in de studio gedoken om voor Megabase een heel dik anthem te produceren. Benieuwd naar het resultaat? Check hem hieronder. Het anthem wordt uitgebracht op het Minus is More label, het label waar o.a. Chain Reaction bij is aangesloten. Wil je meer info over Chain Reaction , check dan zijn site: www.chainreaction.dj


Win een uniek Smirnoff VIP-Pakket!
Fusion of Dance Festival bestaat vijf jaar en mede daarom heeft de organisatie in samenwerking met Smirnoff een unieke VIP-actie in het leven geroepen. Jij maakt namelijk kans op een gehele verzorgde festival dag, gratis parkeren, gratis drankjes, gratis kluisjes, inclusief een hotelovernachting in Hotel Lumen voor twee personen! Benieuwd naar deze actie? Houd deze week de Facebookpagina van Fusion of Dance: www.facebook.com/fusionofdancefestival in de gaten.

Parkeer- en pendelbustickets
Bestel nu voordelig en gemakkelijk via OnlineTicket.nl je parkeer- of pendelbusticket voor Fusion of Dance Festival. Parkeertickets en pendelbustickets zijn in de voorverkoop goedkoper. Ga naar www.onlineticket.nl om alvast je bus of parkeerticket te kopen.

Voor meer informatie over Fusion of Dance op 18 mei bij de Wijthmenerplas in Zwolle klik hier.

Share |