Classified keert terug naar The Sand

Na een fantastisch tweejarig bestaan afgelopen maart in Hotel Arena en de eerste keer Bermuda in Eindhoven afgelopen mei, is Classified nu terug voor wat de klapper van het jaar dient te worden! Op zaterdag 8 september neemt ClassifiedThe Sand in Amsterdam over. Twee areas vol met de meest sexy house, latin-house, eclectic en R&B op deze waanzinnige locatie. En wie Classified een beetje kent weet dat het niet alleen om de muziek draait maar ook om de totaalbeleving. In The Sand wordt dan ook stevig uitgepakt om ervoor te zorgen dat jij op muzikaal en visueel vlak niets te kort zal komen!


LINE-UP
De line-up is om je vingers bij af te likken. Wat dacht je van Quintino en Gregor Salto? Dat dachten wij ook! Deze twee mannen hebben hun sporen al ruimschoots verdiend en zijn in staat om een dansvloer volledig in vuur en vlam te zetten. Maar daarmee zijn we er nog niet want ook Mitchell Niemeyer, Brian Chundro & Santos, Genairo Nvilla en Miss Sugaware komen het dak van The Sand afblazen! In twee zalen zal het los gaan waarbij de tweede area dienst doet als eclectic area. Benieuwd naar de line-up? Bekijk ‘em hieronder:QuintinoGregor SaltoGenairo NvillaMitchell Niemeyer BRIAN CHUNDRO & SantosMiss SugawareWaylon Pereira JAY ARE FullscaleSmash Parker and more.. Hosted by: MC D-Jay en Zawdi MC, Percussion: Sergio Likumahua

TICKETS
Er zijn vanaf heden 250 earlybird tickets verkrijgbaar. Haal nu je earlybird ticket voor maar 5 euro!! Ja, je leest het wel degelijk goed, 5 euro!! Nu bestellen? klik hier! Reguliere tickets zijn beschikbaar voor 15 euro via: www.thesand.nl www.seetickets.nl en www.Classified-concepts.com en alle Free Record Shops. 

HISTORIE Classified 
Twee jaar tijd had Classified nodig om een waar fenomeen te worden binnen het Nederlandse uitgaansleven. Met een rijke variatie aan line-ups en verschillende muziekgenres, heeft het feest zich voor een breed publiek toegankelijk gemaakt. De zwoele combinatie van house, latin-house, eclectic en R&B maakt van iedere Classified een muzikaal genot, terwijl de visuals, entertainment en de luxe uitstraling van diverse toplocaties als Escape, AIR, Hotel Arena, Beachclub Vroeger en Bermuda de Classified events naar grotere hoogten doet stijgen.

NIEUWE EDITIE 22 SEPTEMBER IN Huize Maas 
En zet deze ook maar alvast in je agenda want Classified gaat gewoon door en wel op 22 september in Huize Maas in Groningen. Hier kan je o.a. Lucien Foort en Michael Mendoza verwachten. Mis het niet!

Klik hier voor meer informatie over Classified in The Sand.
Share |