MICS: onmisbaar voor iedere professional in het nachtleven

Van 7-10 november 2012 gaat voor de derde keer de Monaco International Clubbing Show (MICS) plaatsvinden in het Grimaldi Forum in Monaco. Het event brengt de belangrijkste mensen uit het wereldwijde nachtleven samen voor een weekend lang zaken doen en partyen.

Afgelopen jaar kwamen meer dan 10.000 bezoekers, 517 afgevaardigden van clubs- en bars en 200 journalisten af op het classy evenement aan de Middelandse Zee. Het evenement bevat een grote beursvloer waar de laatste trends op het gebied van geluid, licht, design en horecavoorzieningen gedeeld worden met clubeigenaren en organisatoren.

Maar ook artiesten, hun managers en boekingskantoren weten inmiddels de weg te vinden naar Monaco. Want je wilt als manager van die opkomende artiest jezelf natuurlijk wel in de kijker spelen bij die belangrijke boeker van Pacha op Ibiza. MICS wordt dan ook een steeds belangrijkere plek voor iedere professional in het nachtleven.

Naast het conferentie gedeelte bevat MICS ook een festival. Ongeveer 27 feesten in 11 verschillende locaties vinden aankomend jaar plaats. De line-up is momenteel nog niet bekend maar in de afgelopen twee jaren stonden onder andere: Avicii, Bob Sinclar, Steve Aoki, Boys Noize en Chuckie op het MICS Festival.

Of MICS een geduchte concurrent gaat worden van ons nuchtere Amsterdam Dance Event moet voorlopig nog blijken. Wij gaan in ieder geval een kijkje nemen. Al is het alleen maar voor het weer!

 

Share |