Hete winter tijdens Exxellent Brasil in Matrixx

We zitten middenin de winter en je bikini en zwembroek liggen waarschijnlijk ver opgeborgen in je kast, maar voor zaterdag 21 januari kun je ze weer even tevoorschijn halen. Dat is namelijk de dag waarop het heetste feest van het jaar door de Matrixx gepresenteerd wordt, namelijk Exxellent Brasil. Niemand minder dan Sidney Samson zal samen met QuintinoLucien Foort , La Fuente en Indiana de tempatuur in de Matrixx op laten lopen tot een zomerse hittegolf.

Exxellent Brasil is al jarenlang een van de meest toonaangevende clubavonden van Nederland. Met een thema wat tot in de puntjes is uitgewerkt (denk aan exotische danseressen, lekkere cocktails en capoeira demo’s) en de heerlijkste latin beats is het één van de feesten waar je absoluut bij moet zijn al is het alleen maar om Sidney Samson eindelijk terug te zien in de club waar hij thuis hoort.

Sidney Samson was een vaste gast bij Exxellent Brasil,  het feest dat hem bekend maakte. De Amersfoortse dj zit op dit moment in een carrièrevlucht waar menig dj jaloers op kan zijn. De dj is een goede bekende in het buitenland en is op dit moment bezig de VS en Australië te veroveren. Matrixx is daarom blij dat ze de dj even in eigen land mogen aanschouwen.

Aftermovie vorige editie: 

Zelfs met de dure decembermaand heeft Exxellent Brasil rekening gehouden. Via http://www.facebook.com/#!/events/296022277105007/ kun je kaarten winnen voor deze populaire clubavond. Het enige wat je hoeft te doen is het event delen met je vrienden en wie weet staat jou 21 januari een hete avond te wachten!  

Voor meer informatie over Exxellent Brasil in de Matrixx klik hier. 

Share |