Deze nieuwe Platen & CD Beurs vindt plaats op zondag 5 juni 2022 in de Werkspoorkathedraal te Utrecht

Een internationale platenbeurs op een prachtige industriële locatie met meer dan 100 kramen en standhouders uit binnen- en buitenland die garant staat voor de ruimste keuze aan popmerchandising en een ongekend aantal vinylplaten, cd's en dvd's. De beurs wordt gehouden van 10:00 uur tot 17:00 uur in de Apparatenhal van de Werkspoorkathedraal te Utrecht. Haal zelf het festivalgevoel in huis door een nieuwe plaat te scoren.

Koop je ticket in de online voorverkoop en bespaar tijd en geld door niet in de rij te staan voor de kassa. Een ticket in de online voorverkoop kost € 8,- excl. servicekosten, koop je een ticket aan de kassa dan betaal je € 10,-. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

In de omgeving van de Werkspoorkathedraal is het nog gratis parkeren, maar er zijn slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Daarom hebben wij ook een parkeerterrein afgehuurd met verkeersbegeleiders. Alleen bezoekers die in de ONLINE VOORVERKOOP een ticket hebben gekocht incl. parkeren (á 13,- excl. servicekosten) hebben toegang tot dit terrein en zijn zo verzekerd van een parkeerplek nabij de locatie.
Share |