Amsterdam Dance Event onthult eerste sprekers en artiesten voor conferentie en festivalprogramma

Het Amsterdam Dance Event (ADE) maakt zich op voor een volledige terugkeer tijdens ADE 2022, wat plaatsvindt van 19 tot en met 23 oktober. De eerste bevestigde sprekers voor de ADE Pro conferentie zijn onder meer Diplo, Sunnery James & Ryan Marciano, Suzanne Ciani en Youssou N'Dour. Ciani en N'Dour zullen naast hun keynotes ook tijdens het festivalprogramma live te zien zijn, naast artiesten zoals Afrojack, Armin van Buuren, Ben Böhmer, CloZee, DJ Stingray 313, Louisahhh, Oliver Heldens, Tiësto, Worakls Orchestra en vele anderen.

ADE Pro conferentie
ADE Pro's langverwachte terugkeer in 2022 zal weer fysiek plaatsvinden in haar thuisbasis Felix Meritis, met keynotes en discussies van wereldster Diplo, de grondlegger van Afrika's huidige creatieve explosie Youssou N'Dour en modulaire synthpionier en elektronische muzieklegende Suzanne Ciani. Daarnaast bevestigt ADE Pro Sunnery James & Ryan Marciano over hun eerste album en een nieuw documentaireproject, IMPALA Executive Chair Helen Smith en ondernemer Ben Turner. In de komende maanden zullen er meer sprekers aan het programma worden toegevoegd.

ADE Festival
Naast haar bijdrage aan ADE Pro staat Suzanne Ciani ook live op het podium van de Melkweg in een éénmalig samenwerkingsconcert met Metropole Orkest, en komt Youssou N'Dour samen met zijn band Super Étoile De Dakar voor een live optreden naar het Concertgebouw. De Melkweg onthult daarnaast Dave Clarke Presents, Hospitality, Monstercat Showcase, Oliver Heldens en andere shows, en Paradiso bevestigt voor haar ADE programma de Franse producer CloZee, evenals de terugkeer van Speedy J's STOOR en Cloud 8 x Ziongate's Tribes clubavond, plus Gyedu-Blay Ambolley & his Sekondi band in de Tolhuistuin. Daarnaast kondigt DGTL live optredens aan van Ben Böhmer en Worakls Orchestra, staat Alan Walker op het podium van AFAS Live, keren Into the Woods en Dockyard x Mystic Garden terug met meerdaagse evenementen en zijn onder meer Afrojack, Armin van Buuren, David Guetta, Tiësto de eerste bekende namen voor AMF in de Johan Cruijff ArenA.

De eerste losse tickets voor ADE Festival zullen binnenkort beschikbaar zijn op de ADE website. Naast losse tickets geeft de ADE Pro Pass toegang tot het volledige ADE-programma, inclusief de conferentie en het festival, naast netwerkevenementen en -mogelijkheden voor professionals uit de muzieksector, volledige toegang tot alle ADE Business Hubs en nog veel meer.

De ADE Pro Pass is hier verkrijgbaar tegen het huidige Early Bird-tarief.
Share |