B*TCH komt nu met een extra editie! Aanstaande donderdag begint de voorverkoop om 18_00 uur. Laatste update voor aanstaande zaterdag.

Door de enorme vraag naar kaarten en mailtjes die we gehad hebben gaan we een extra editie doen op zaterdag 8 oktober. Vanaf 20.00 uur is er dan weer een heerlijke editie van jullie geliefde party. De laatste keer dat we de voorverkoop open gingen zetten voor 1 oktober was het feest binnen een uur uitverkocht. Dus wil je erbij zijn 8 oktober? Bewaar deze link dan goed shop.paylogic.com

Wederom kan je voor dit feest geen opkopers meer verwachten. De kaarten krijg je pas net voor het feest en binnenkort zullen we uitgebreid jullie vertellen als je toch je kaarten wil verkopen. Dit gebeurt allemaal intern bij Paylogic.
We zijn bezig met paylogic dat de mensen voor donderdag die nog een voucher hebben als eerste de kans krijgen. Paylogic moet dit mogelijk maken.

Zaterdag 14-05 is het dan eindelijk zo ver, en zal het lang verwachte B*TCH feest plaatsvinden.
We zijn druk bezig met de opbouw om er wederom een onvergetelijke editie van te maken.

Laatste belangrijke punten
De kaarten uit 2020 Full Color flag editie zijn niet meer geldig omdat dit feest destijds is verplaatst door Corona en heeft plaatsgevonden op 2-10-2021 (tenzij hiervoor schriftelijke communicatie is geweest voor 27-09 en er anders is afgesproken) Dus let op mensen die kaarten kopen via marktplaats of ticketswap. Alleen tickets met datum 15 januari 2022 en 14 mei zijn geldig. Met andere tickets binnenkomen is niet mogelijk!De tijden van dit event zijn van 20:00 uur tot 05:00 uur. Ook al staat er op sommige tickets een andere tijd. De dresscode is strikt: Lak, leer, rubber, latex,metaal,veren, body-art/paint.
Bij twijfel of vragen over de dresscode mag je mailen naar: tido-asser@hotmail.comKoop je locker vast in de voorverkoop via deze link zodat je niet misgrijpt bitch.eventsafe.euHeren dienen altijd in het gezelschap te zijn van hun eigen partner.Er is gratis gehoorbescherming aanwezig voor onze bezoekers die jullie mogen ophalen bij de stand in de entree "ByangelMerchandise"De deur entree sluit om 00:00u later binnenkomen is niet mogelijk.
Music Is the Answer! Dj Mike S ( Michael Seumeren ) is gestopt met draaien door opgelopen Tinnitus. Met pijn in zijn hart moet hij zijn koptelefoon na 25 jaar draaien aan de wilgen hangen. Iets wat hij nooit verwacht had. Muziek is zijn grootste passie. Maar gelukkig stopt hij niet met produceren! Daar zal zijn focus nu liggen samen met het organiseren uiteraard. Zijn allernieuwste nummer is uitgekomen op Beatport en kan vanaf nu gekocht worden. Het is een heerlijke mega klapper. Download de plaat hier beatport.com
Share |