Vacature: Client Succes Manager

Ervaren topper met passie voor festivals gezocht!
Heb jij een work hard, play hard mentaliteit? Dan zit je aan het juist adres bij Appic. Als Client Succes Manager ben je verantwoordelijk voor campagnes van de tofste festivals in Nederland en maak jij deze samenwerkingen tot een maximaal succes! Als kers op de taart, mag jij al deze festivals natuurlijk ook gratis bezoeken.

Wat ga je doen?
Samen met je team, bestaande uit je collega Client Succes Manager(s) en diverse ondersteunende stagiairs ben je verantwoordelijk voor:

Alle campagnes op Appic en Partyflock tot een succes maken (planning, uitvoering en proces bewaking)Het maximale aan data en inzichten behalen voor een event organisatorContact en relatiebeheer met klantenInput leveren aan onze marketing en communicatie uitingen Optimaliseren van onze services en dienstenOptimaliseren van interne bedrijfsprocessen
Wat verwachten we van jou?
Je organiseert, coördineert en houdt het overzicht Stressbestendig in piekdruktesKlantgerichtheidOvertuigend vermogenCreativiteit Een afgeronde hbo-opleiding
Waarom werken bij Appic?
Begin 2015 is Appic opgericht na een legendarische club avond in New York City. Wat begon als een idee voor een 'festival app' is uitgegroeid tot een volwaardig mediabedrijf in de evenementenbranche. Sindsdien is het aantal gebruikers, platformen (waaronder het welbekende Partyflock), samenwerkingen en functionaliteiten in een stijgende lijn gegroeid. Om deze groei en ontwikkeling te kunnen voortzetten, zijn wij op zoek naar jou!

Het werk is erg afwisselend, écht geen dag is hetzelfde. Je komt terecht in een jong en gedreven team binnen een groeiend bedrijf. De lijnen zijn kort en iedereen wordt in veel zaken betrokken om mee te denken. Er is ruimte voor flexibiliteit, in bijvoorbeeld thuiswerken en werktijden. De successen worden ook passend gevierd met borrels op ons kantoor in Utrecht. En daarnaast krijg je ook nog eens gratis toegang tot héél véél festivals!

Ben jij de aanwinst voor ons team? Stuur dan je CV met motivatie naar lisa@beappic.com en je hoort snel van ons.
Share |