Swingbeatz Tilburg part 2

Na de eerste editie van het populaire classic/ R&B event Swingbeatz in 2019, bleven de verzoeken voor het vervolg binnenstromen!

Corona bracht echter roet in het eten! We moesten 14 maart 2020 cancelen, we moesten 20 november 2021 cancelen!

Maar nu is het dan eindelijk zover! De 2e editie van Swingbeatz Tilburg is een feit en zal plaatsvinden op woensdag 25 mei ( de dag erna, Hemelvaartsdag., is een vrije dag).

Swingbeatz is een van de weinige evenementen waar al bij het opengaan van de deuren het een feestje is en hoe kan het eigenlijk ook anders met al die leuke en mooie mensen die er ieder keer weer op afkomen. Swingbeatz maakt een muzikale tijdreis en brengt de beste Classic, R&B, Hip Hop en Latinhits van de jaren 80, 90 en 00 met een sausje hits van dit moment tezamen. Een ware blend van swingende muziek met Swingbeat artiesten als Guy, Boyz II Men, Bobby Brown, Troop of Jodeci, met R&B klassiekers als Baby Face, Midnight Star, SOS Band, En Vogue, Janet Jackson of Mary J. Blige , oldskool hip hop helden als LL Cool J, Heavy D, Big Daddy Kane of de iets latere legendes NWA, Snoop, Jay-Z, Eminem, Tupac en The Notorious BIG en vergeet ook latin grootheden als Juan Luis Guerra, Kassav, Aventura of een Ozuna niet. Combineer dat met bijvoorbeeld een Burna Boy of Bruno Mars van deze tijd en je hebt de ingrediënten om er een swingend feest van te maken!

Dus hou je van leuke mensen, gezelligheid, goede muziek en vooral ook dansen? Spread da word en dan zien we je daar.
Share |