Essence of Trance presents 6 uur set van Richard Durand

Zaterdag 28 mei komt Essence of Trance met een nieuwe special. Niemand minder dan Richard Durand zal op die dag een exclusieve 6-uur durende open-till-close set verzorgen. Nederlands meest luxe zeilschip de Stedemaeght biedt plek voor 140 snelle beslissers. Wetende dat 50% van die tickets al verkocht zijn blijft er niet veel over, dus als je hier bij wilt zijn dan raden we je aan om snel in actie te komen.

Het is pas de tweede keer in de imposante carrière van Richard Durand dat hij een open-till-close set gaat afleveren. De eerste keer deed hij dat voor een uitverkocht Paradiso Noord en deze keer dus op de machtige Stedemaeght. Dit is er dus echt wel eentje voor de fans!

Reactivate - een parel in de lange discografie van Durand
Richard bracht recent zijn nieuwe album Reactivate uit. Zijn vijfde artiestenalbum is wederom ontzettend goed ontvangen en mede dankzij zijn populaire livesets van de afgelopen jaren is hij een absolute held in de wereldwijde Trance scene. Uiteraard zal je een heerlijke mix van zijn nieuwe album voorbij horen komen, maar zal hij ook ouder werk de revue laten passeren. Essence of Trance is bijzonder blij met zijn toezegging en hoopt vele blije gezichten te zien op de Stedemaeght.

TrailerDe Stedemaeght – een van de meest indrukwekkende driemasters van Nederland
Het mooiste zeilschip van NL heeft een beperkte capaciteit maar levert daarom wel een super intieme setting. En laat dat nou net de setting zijn waarin Richard uitmuntend opereert. Eén worden met het publiek, de chemie vinden om vervolgens niet meer los te laten. Dat is waar Richard excelleert en de voornaamste reden waarom zijn liveoptredens altijd zo bewonderd worden.

Heerlijke ambiance op het Hollandse water
Stel je zelf even dit mooie weer voor en laat je dan in gedachten even gaan, waarbij je al zeilend op de oude Stedemaeght verwend wordt door de splinternieuwe tracks van Durand. Klinkt toch wel goed hè!? De Stedemaeght gooit om 12:00uur de trossen los en rond 18:00 uur zullen we weer aanmeren in de Bataviahaven van Lelystad. Meer info op essenceoftrance.com

De laatste tickets zijn hier verkrijgbaar. Wees snel, want vol = sneller vol dan je denkt
Share |