Nicky Romero brengt nieuwe single Afterglow uit

Nicky Romero brengt vandaag zijn nieuwe single Afterglow uit. Het nummer betekent voor Nicky een eerste samenwerking met New Yorker GATTÜSO. De vocalen op de single worden verzorgd door Jared Lee. De dj liet de track voor het eerst in 2019 horen tijdens de Avicii tribute show en sindsdien is het nummer in en uit zijn sets geweest. Meest recent was Afterglow te horen tijdens EDC Las Vegas 2021, waardoor het nummer opnieuw gehypet werd door fans die al langer uitkijken naar de release van de track.

Bekijk hier de lyric videoAfterglow is de opvolger van Nicky laatste dancehit Why Do I Call. Het nummer is meer toegankelijk voor het grote publiek, terwijl Nicky met de song ook trouw blijft aan zijn festival- en progressieve elektronische sound. De track is tevens de eerste samenwerking met GATTÜSO. De New Yorker maakte de afgelopen drie jaar naam door samen te werken met R3HAB, Steve Aoki, Laidback Luke, DVBBS en Aida. Daarnaast verzorgde hij remixen voor Sam Feldt's Post Malone en Lullaby van R3HAB en Mike Williams. Zanger/songwriter/producer Jared Lee is verantwoordelijk voor de vocalen op Afterglow. Hij schreef en produceerde in het verleden al voor Jason Derulo, Jordin Sparks, TIËSTO, Markus Schulz, Fedde Le Grand, Laidback Luke en behaalde hiermee meer dan 80 miljoen streams wereldwijd.

Over Nicky Romero
Nicky Romero veroverde de wereld met hits als Toulouse, Legacy (met Krewella) en de nummer 1-single I Could Be The One met Avicii. In 2012 lanceerde hij zijn eigen label Protocol Recordings en sindsdien zet hij zijn succes als artiest, producer en labelhoofd door met een reeks grote releases. Zo werkte hij samen met Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Taio Cruz, Cheat Codes, NERVO, Timmy Trumpet en Steve Aoki en maakte hij remixen voor ondermeer Kygo, Rita Ora, Robin Schulz, Steve Aoki, Martin Garrix en Jess Glynne. In de zomer van 2021 bracht Nicky samen met de Nederlandse dj producer MARF en zanger Wulf single Okay uit. Op de zomerse track met een positieve boodschap kwamen dance en pop mooi samen.
Share |