METZ is terug in De Doelen

EINDELIJK! Na een afwezigheid van twee jaar van onze laatste echte grote editie van METZ, durven we dan eindelijk weer te dromen van een feest van formaat, samen met onze vertrouwde Metz'ers.

Ons eerste event van 2022 moet en zal dus groots gevierd gaan worden met een vette line up zoals jullie altijd van ons kunnen verwachten.

Er zal wat ons betreft weinig nodig zijn om iedereen de avond van zijn of haar leven te bezorgen, wij staan in ieder geval in de startblokken, jullie ook?

De Doelen
Een van de meest felbegeerde congres -en concertzalen van Nederland is op zaterdag 5 maart van van ons. Metz'n allen op deze unieke wijze het leven vieren, dat gaat uiteraard regelrecht een knaller worden. Met 3 area's zal Metz deze legendarische venue omtoveren tot een avond vol met kwaliteit, intimiteit en een van de beste Metz edities ooit georganiseerd. Are you ready?

Niet 2 maar 3 area's
Opnieuw zal Metz zich deze avond bewijzen met een ijzersterke organisatie achter zich. De Doelen worden aangepakt zoals alleen wij dat kunnen en dus zullen er maar liefst 3 area's (house, tech-house & classics) pronken aan het Schouwburgplein.


Line-up
Internationale en nationale helden van toen, nu en de toekomst passeren de revue tijdens een van de grootste en dikste feesten van het jaar 2022, nu al! Nog eventjes geduld aub...

Pre-registratie en voorverkoop
Voor de verkoop van kaarten van start gaat vragen we jullie om een pre-register. Deze kun je invullen via www.metzevents.nl of onderstaande button en dan ben je als eerste op de hoogte wanneer de kaartverkoop zal starten zodat je niet misgrijpt. Omdat er nog veel onduidelijk is deze periode, snappen we dat jullie met bepaalde vragen zitten, check hiervoor onze FAQ op de website. Mocht Metz niet doorgaan, dan zullen jullie uiteraard allemaal jullie geld terug gestort krijgen van ons.

Parkeren
Handig en recht voor de deur; wij adviseren de parkeergarage onder het Schouwburgplein. Nog goedkoper ook!

Tot op zaterdag 5 maart in De Doelen, Rotterdam!
Share |