Antoon brengt nieuwe single 'Zo Ben Jij' uit met Sterre

Vlak voor de al uitverkochte tour van Antoon, is er nog tijd om nieuwe muziek uit te brengen. Antoon wilde al ruime tijd samenwerken met een zangeres en Sterre gaf met haar fantastische stem daar invulling aan. Iedereen kent het principe 'Can't live with it, can't live without it' en de track vertelt dan ook hoe het is om elkaar te accepteren zoals je bent. 'Zo Ben Jij' met Sterre komt uit via het label Dreamteam is vanaf vandaag op alle online platformen te streamen.

De jonge artiesten maken allebei grote stappen in de muziekindustrie. Voor Antoon volgt 'Zo Ben Jij' op de met een Gouden Award bekroonde megahit 'Leuk', 'Bootje' en natuurlijk 'Hyperventilatie'. Alle drie de singles zijn nog steeds in de Spotify Top 50 te vinden en voor 'Hyperventilatie' ontving Antoon onlangs zelfs een Platina Award in een uitzending van Shownieuws. De talentvolle zangeres Sterre vloog samen met niemand minder dan Kevin naar Los Angeles om de videoclip voor hun single 'Loco' te schieten.

Al van jongs af aan was Antoon bezig met maar één doel: muzikant worden. De 19-jarige artiest komt uit de omgeving van Hoorn en begon al vroeg met het spelen van drum en klassieke piano. Op zijn vijftiende zwaaide hij af van het VWO om als allerjongste kandidaat ooit op de Herman Brood Academie te worden aangenomen. In het begin richtte Antoon zich voornamelijk op EDM-producties, maar langzaam kwamen er ook HipHop invloeden in zijn tracks en begon hij daarnaast zijn eigen teksten te schrijven. Deze stijlen combineerde hij met de Disco- en 80's-invloeden die hij vanuit thuis heeft meegekregen en hieruit ontstond zijn eigen, unieke stijl, die zich wellicht het best laat omschrijven als Hip Pop. Antoon is een nieuwe generatie artiest, die met het tekenen bij het label Dreamteam van Big2 klaar is voor het grote publiek. Dit hele proces is vastgelegd in de docu-serie 'ANTOON - Was Getekend Twan'.Antoons eerste album 'De Nacht is van ons' stond in de Top 5 van de Album Top 100 en de ook de EP 'Heilig Water', die Antoon samen maakt met Big2, is al meer dan 10 miljoen keer gestreamd.

Antoon is 3FM talent en in oktober MTV Push Talent.


Sterre
Sterre is zangeres, danseres, actrice en model. Het 20-jarige talent maakt al van jongs af aan muziek en was in haar tienerjaren onderdeel van de Popgroep TP4Y. Met deze meidenband wist ze een finaleplek bij Hollands Got Talent te bemachtigen en tekende ze na afloop een contract bij Sony. Als actrice had Sterre onlangs de hoofdrol in de videoclip van de song 'Remember The Mornings' van de Amerikaanse artiest Clinton Kane. Sterre werkt momenteel hard aan haar carrière en zal in de toekomst nog meer van zichzelf laten zien en horen.

Share |