Essence of Trance

Met het vervelende nieuws dat onder meer ASOT1000 en Summerlake niet doorgaan moeten we als Trance Family wederom een fikse teleurstelling aanvaarden. Het is nu maar weer afwachten wanneer we weer een evenement met normale, rendabele capaciteit zullen meemaken. Gelukkig mogen we nog steeds zeilen en dat gaan we op 11 en 12 september nog één keer heel goed aanpakken. Voorlopig dus jouw laatste kans om een weekendje te Trancen!Nog één keer in stijl de zonsondergang tegemoet.
Het seizoen is voorbijgevlogen en zonder festivals en echt lekker zomerweer kijken we toch wel trots terug op een aantal prachtige cruises. We zijn echt super dankbaar dat we dit binnen de mogelijkheden toch voor elkaar hebben gekregen. Jammer dat we straks weer 8 maanden moeten wachten op een volgende cruise, maar laten we niet treuren. We hebben nog een heel gaaf weekend met Essence of Trance voor de boeg.

LED by night! Een spectaculaire beleving op het water!
Om deze voorlopig laatste editie nog specialer te maken richten we de boten in met sfeervolle ledverlichting. We zullen iets later vertrekken om deze bijzondere ambiance in de avond maximaal te benutten. Als de schemering valt en de ledverlichting zijn werk doet kunnen we pas echt over een magische cruise praten! Mark our words!!!!

Extra headliners
Om jullie ook muzikaal het allerbeste te geven hebben we echt ons best gedaan op de programmering en recent zelfs twee extra headliners aan de line up toegevoegd. Ruben de Ronde, de onvermoeibare sidekick van Armin van Buuren en Ciaran McAuley zullen het artiestengilde komen versterken. Hieronder de complete line up:

RAM - Richard Durand - Sean Tyas - Alex M.O.R.P.H. - Ruben de Ronde
Ciaran McAuley - Ferry Tayle - Xijaro & Pitch - Faith Mark - Toyax - Adam Seller

Bijna uitverkocht, maar je kunt er nog steeds bij zijn
Eén cruise is inmiddels al uitverkocht, de andere twee zitten op 80%, dus wees er snel bij om die laatste tickets te scoren voor onze voorlopig laatste cruise. Tickets en info zie je op essenceoftrance.­com

Let op de vaartijden verschillen per dag!
Vrijdag – Stedemaeght 18:00-24:00 uurZaterdag – Stedemaeght & Admiraal van Kinsbergen 16:00-22:00 uur
We hopen jullie nog één keer aan boord te zien om samen te genieten van de Essence of Trance 'Closing Cruise'!
Share |