Feestelijke opening Remastered onder de Erasmusbrug

Op donderdag 9 september, 17.30 uur, vindt de feestelijke officiële opening van Remastered plaats. Speciaal voor die gelegenheid treedt DJ Sam Feldt op voor de gasten. Feldt heeft de openingstrack van de nieuwe digitale audiovisuele Experience, onder de Erasmusburg in Rotterdam, voor zijn rekening heeft genomen.

In Remastered zijn de Oude Hollandse Meesters zoals Van Gogh, Vermeer, Bosch & Rembrandt digitaal bewerkt door de Nieuwe Hollandse Meesters zoals Sam Feldt en de beste Nederlandse digitale studio's waaronder Woodwork, Y=f(X) lab, YiPP en Studio Smack. Met de Oude Hollandse Meesters is een nieuwe digitale wereld gecreëerd.

Grote publieke belangstelling
Remastered is sinds vrijdag 30 juli open voor het publiek. De 60 minuten durende Experience met onder meer een watervaldeur, het laten vliegen van een eigen UFO op een gigantisch LED-scherm, interactie met scholen vissen en het varen over de wolken, mag zich tot op heden verheugen op een enorme belangstelling.

Robin Groenveld, één van de oprichters van Remastered: "Ik kan met trots zeggen dat het storm loopt. We zijn een maand geleden begonnen met zeven shows per dag, maar hebben dat aantal afgelopen weekend opgeschroefd naar tien en die waren vrijwel geheel uitverkocht. Afgelopen zondag hebben we het record van de dag ervoor alweer gebroken en ook op doordeweekse dagen zijn er nu steeds meer tijdslots uitverkocht."

Tickets voor Remastered zijn online verkrijgbaar via remastered.­nl.
Share |