The Ultimate House Cruise

Heb jij al boardingpasses voor de meest spectaculaire zeiltocht van 2021 want dit weekend gaan de trossen los! Zaterdag gaat de prachtige driemaster 'De Stedemaeght', Nederlands populairste uitgaanslocatie van deze zomer het Markermeer op voor de derde editie van 'The Ultimate House Cruise'. Driemaal is scheepsrecht, dus dit wordt echt de laatste zeiltocht van dit seizoen!

Unieke ambiance
Na twee geweldige uitverkochte edities durven wij te voorspellen dat dit de allermooiste wordt. We stappen met zonnig zomers weer aan boord en varen de zonsondergang tegemoet waarbij de prachtige LED-verlichting voor een unieke ambiance gaat zorgen.

Deze DJ's gaan de boot onveilig maken
Een breed scala aan topartiesten staat voor je klaar om de sterren van de hemel te draaien. Met gepaste trots willen wij de nadruk leggen op Nederlands levende legende Marco V.
Met zijn V-power zullen we de vaart er zeker in krijgen. Maar er is meer, want met Ko-C en zijn partner in crime Gina Storm aan het roer zit het Ultieme House gevoel wel goed. Onze koers wordt voortgezet door een man met een missie, Ed Mission. Opgevolgd door de ultra fijne progressive sound van Dubyard. Met als laatste klapper óok nog Michael Mess én Orson Welsch aan boord gaan gegarandeerd de voetjes van de vloer.

[b]Tickets & info[b/]
Laatste beschikbare tickets koop je hier! theultimatehousecruise.­nl
Opstappen vanaf 16:00 uur in Bataviahaven van Lelystad. We meren rond 22:00 uur weer aan.

Tot zaterdag peeps!
Share |