Hou je taai Dummy en feest nog maar tot het licht uitgaat!

Hoewel de Flock-community niet meer zo hecht is als deze vroeger was en de leden van de 'party community' elkaar sinds Covid-19 ook niet meer zo vaak tegenkomen kunnen sommige berichten uit de gelederen van de 'originals' (want lidnummer 607 ) niet genegeerd worden. Flocker én partyfotograaf van het eerste uur, Dummy oftewel Dimitri, heeft ons laten weten dat hij het kutste nieuws heeft gekregen wat iemand kan krijgen: hij is ongeneeslijk ziek. Kanker. In deze zin gebruikt op een wijze waarvoor je géén strafpunten krijgt

Flockfotograaf uut oost'n
Als je Dummy wel eens bent tegengekomen op een feestje dan weet je dat het een prima kearl uut Hengeloo is….nu ja, was, want hij woont inmiddels toch al wel een heel aantal jaar in het noordelijke Groningen met zijn vrouw en kinderen.
Zijn fotografische roots liggen echter toch wel in het Oosten en zelfs bij onze oosterburen. Hij was een graag geziene gast in gelegenheden als Zak en The Bridge en hij gedroeg zich daar altijd voorbeeldig nooit. Hij maakte er foto's, maar feestte net zo hard mee. Gekke bekken trekken was part of the deal:Kom d'r maar in Ron Jeremy!
Dummy beperkte zich met fotograferen overigens zeker niet tot alleen het Oosten. De meeste bekendheid verwierf Dum waarschijnlijk als de fotograaf van de sterren….pornosterren Hij was bijna huisfotograaf te noemen bij [organisation=expornstar].
Waar we nu met social media kanalen als OnlyFans niet meer opkijken van de online weergegeven nakende medemens, was dat voorheen echt wel anders. Voor Partyflock leverde het nog wel eens een probleem op met adverteerders: men wilde niet graag een banner op die pagina met zichtbare tepels of ' explicit content'

]

Wat nog te zeggen?
Je bent er nog, maar we weten niet hoe lang. Liever dan een hommage als je er niet meer bent wilden we je nu in het zonnetje zetten. Je bent voor Partyflock van onschatbare waarde geweest en je was een graag geziene gast op de vele, gekke, adminmeetings en bijeenkomsten. Je bezocht tot nu toe 550 evenementen die op Pf vermeld staan, 212 ervan legde je vast op de gevoelige plaat en we hopen dat je daarvan net zo genoten hebt als dat je het er altijd uit hebt laten zien. Het deed ons genoegen om voor dit bericht even door je galerijen en foto's heen te scrollen.

Ban, slotje….sterf maar voorlopig toch nog maar even niet lieve Dimitri. Het ga je nog héél goed gedurende de tijd die jou en je dierbaren nog gegund is. Hou je taai!
Share |