Buddista, the bag with a message, bestaat 4 jaar!

Buddista, de urban-style messenger bag, viert zijn 4 jarig bestaan met een geweldige nieuwe webshop en een nieuwe collectie tassen! Buddista promoot positieve acties and lifestyle. Buddista staat voor duurzame en vooral eigenzinnige laptoptassen voor iedereen.
Wat Buddista zo bijzonder maakt is dat de cover compleet afneem- en vervangbaar is. Wil je een nieuwe cover of kunnen variëren met je oude cover, dan bestel je zo een nieuwe cover op de vernieuwde webshop van Buddista! Elke dag kan je een andere cover nemen die past bij de juiste stemming. Tevens is de cover ook los te gebruiken als laptop sleeve. Collecties wisselen snel dus be fast or last!

Buddista is de messenger bag met een positieve boodschap. Teksten zoals ‘Life is a journey, ‘Little things can make a big difference’ en ‘Let’s work together for change’ staan in stoere, grafische vormgeving op de cover van de tas. Buddista voert naast de Buddista Atelier collection ook een Art- en Vintage-collection. Sinds kort is Buddista ook te verkrijgen in Tokyo en Parijs!

Een Buddista messenger bag is slim, stoer en superhandig en gaat anyplace, anywhere, anytime! Buddista valt op door vorm en functie en is daarmee de perfecte reisgenoot.
Buddista filosofie
Buddista is de messenger bag die past bij een way of life. Met Buddista maak je een statement, in je eigen stijl. Je steunt duurzame productie, draagt een positieve boodschap uit en maakt de wereld een beetje mooier. In het Buddista logo maakt de Buddha het V-teken, voor vrede en overwinning. Wat goed is overwint!
Buddista messenger bags zijn handgemaakt van extreem duurzaam, waterbestendig PET (gerecyclede polymeren). Zo levert Buddista een bijdrage aan een schonere wereld.


Grand Opening!
Vanaf half juni opent Buddista haar flagship store in het centrum van Amsterdam op de Vijzelstraat 131. De Buddista store is niet alleen een plek waar je alle ontwerpen kunt vinden maar waar de deur elke vrijdagmiddag openstaat voor creatieve geesten, ideeën en inspirerende gatherings.
Buddista aims to represent and promote the lifestyle of the highly conscious and creative new-power people of this world.Openingstijden winkel:
Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00 – Donderdag 10:00 – 21:00

Webshop Buddista:
http://www.buddista.org/33/shop.html

Overige informatie:
Buddista
Prinsengracht 688
1017 KZ Amsterdam
Tel: 020 - 337 50 82
Contact: info@buddista.org
Website: www.buddista.org
Share |