20 jaar DJ Isis

Isis laat haar 20-jarig jubileum van start gaan met een heel bijzondere avond in Paradiso. Onder de vleugels van haar evenementenorganisatie ‘All is one’ wordt Paradiso omgetoverd tot een letterlijke discotheek. Gedurende de hele avond zal Isis een solo set weggeven in de grote zaal waarbij twintig jaar dansmuziekgeschiedenis de revue passeert. Daarnaast vinden er in de loop van de nacht, verspreid door de verschillende zalen, allerlei optredens plaats van collega’s die een belangrijke rol spelen in haar muzikale carrière, zoals Arjuna Schiks en Egbert Jan Weeber. Bovendien mag natuurlijk haar leermeester Dimitri niet ontbreken. In ’92 was het immers deze godfather der Nederlands dancemuziek die haar ontdekte en inspireerde.

Naast de verschillende optredens zullen er ook performance acts worden opgevoerd door bevriende kunstenaars en musici. Om het feest compleet te maken luidt Isis om exact 00:00 uur een nieuw levensjaar in, op spectaculaire wijze zal er stil worden gestaan bij haar verjaardag.

Wil je nog eens lekker genieten van de juweeltjes van toen of was je te jong om dit in levende lijve te ervaren of ben je juist benieuwd wat er tegenwoordig muzikaal speelt in de wereld van Isis? In een zes uur durende set die letterlijke en figuurlijk het stof zal doen opwaaien neemt Isis je mee op een inspirerende reis door haar collectie.


Kaarten kosten 20 euro en zijn verkrijgbaar via http://paradiso.nl/web/Agenda-Item/20-Jaar-DJ-Isis.htm