Evasion viert tweejarig bestaan met dikke line-up!

In december 2015 vond de eerste editie van Evasion plaats met Sub Sonik als headliner. In twee jaar tijd is het event uitgegroeid tot h?t RAW Hardstyle club event van de Utrechtse binnenstad en dat moet groots gevierd worden! 9 december breken we opnieuw Club Stairway af met een dikke line up! Maak je klaar voor een avond vol dedication, dikke kicks en oorverdovende screetches! We welcome you to the RAW Alliance!

In de afgelopen jaren werd elke editie van Evasion weer gekenmerkt door een goede sfeer, dedicated publiek, lage ticketprijs en sterke line-up. Artiesten als Rebelion, D-Sturb, Act of Rage, Phuture Noize en Sub Sonik hebben al een keer in de Domstad gestaan en ook deze editie bevat een line-up die bestaat uit grote namen. De line-up voor deze editie ziet er als volgt uit.

Line up:
Line-up is nog niet compleet.Bass ChaserzChemical SoldiersDegos & Re-DoneKillshotMYSTMarLooseOrganized ChaosSapheraMC: Omen
De ?llerlaatste Early Alliance Tickets
Bemachtig nu een van de laatste Early Alliance Tickets voor maar ?11,- (inclusief ?1,- servicekosten). Wees er snel bij, er zijn er nog een paar beschikbaar! De Regular Alliance Tickets gaan in verkoop voor maar ?16,- (inclusief ?1,-servicekosten). De tickets aan de deur kosten je meer, dus haal nu je tickets. Kom niet voor verrassingen te staan en koop je tickets alleen via het offici?le verkooppunt van D-Sense Events:dsense-events.?com.
Share |